Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:29

İlçemizde 30 Ağustos Günü Bir İlk Yaşandı

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı gerçekleştirildi.

YEREL
Giriş Tarihi : 01-09-2016 09:10   Güncelleme : 01-09-2016 11:46
İlçemizde 30 Ağustos Günü Bir İlk Yaşandı

Programda İlçe Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Yüzbaşı M.Metin Kütük, Belediye Başkanı Ali Şahin, mülki ve idari amirler ile siyasi parti temsilcileri hazır bulundu.
   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kaymakamlık Bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından program Kaymakamlığı'nda tebrik kabul edildi.
   Daha sonrasında ise ilçe jandarma komutanlığında konuklara ikramda bulunuldu. Bu yıl ilk olarak ise ilçemiz STK'ları ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek Yüzbaşı M.Metin Kütük'ü tebrik ettiler. Mucur Ülkü Ocakları Başkanı, MUGİAD(Mucur Genç İş Adamları) Derneği, Karacakurt Derneği, Kızılay Mucur Şube Başkanı, Mucur Müftüsü ve amirler ilçe jandarma komutanlığı bahçesinde hem 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hemde İlçemizin sorunlarını konuştular.
   Son günlerde Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulundurursak ilçemizde bu birlik ve beraberliğin sağlanması oldukça anlamlıydı. Umarız bundan sonra her zaman STK'larımız bir 
Ve beraberlik içinde olurlar.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR