Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:53

Doğalgaz Çalışmalarına Belediyeden Tam Destek

İlçemizde doğalga çalışmları başladı. Mucur Belediyesi Kepçesi ve Kamyonu ile Çalışmalra Destek Oluyor

YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2016 09:07   Güncelleme : 29-08-2016 09:07
Doğalgaz Çalışmalarına Belediyeden Tam Destek

Geçtiğimiz sayımızda doğalgaz çalışmalarının ilk etabı başladı demiştik. KIRGAZ'dan gelen yetkililere Mucur Belediyesi araçlarını tahsis ederek yardımcı oldu. 
   Bakanlığın 10 bin nüfusun üzerinde ki ilçelere sağladığı haktan yararlanarak ilçemize doğalgaz alma hakkı kazanmıştık. O günde bu güne sürekli gündemde olan doğalgaz için bu günlerde çalışmalar başladı. İlk etap olarak boru hattının döşeneceği öğrenilirken, geçtiğimiz günlerde KIRGAZ çalışanları boru boyutlarını ölçmeye geldi. Boruların boyutunu ve çapını ölçen yetkililer en kısa sürede ilçeye kadar olan doğalgaz boru hattını döşemeye başlayacaklar. 5 ilçenin ihalesini alan firma Kaman ile birlikte ilçemizde çalışmalarına böylelikle başlamış oldu.
   Çalışmalarda Mucur Belediyesi'de kendi araçlarını göndererek gelen yetkililere yardımcı oldu. Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada şunlara değindi;

“ Bilindiği gibi ilçemiz doğalgaz alma hakkını kazanmıştı. Hakkı kazandığımızdan sonra uzun bir süre beklemek zorunda kaldık. Bu süreç içerinde vatandaşlarımız acaba gelmeyecek mi diye şüphe duydular. Bizlere soran vatandaşlarımıza biz gerekli açıklamaları yaptık. Bu bir haktır ve biz bu hakkı kazandık, Devletimiz bu konuda geri adım atmayacaktır dedik. Tabi biraz uzun bir süre geçti ama ülkemizin yaşamış olduğu tranvalar ve seçimler sonucunda bu gecikme oldu diyebiliriz. 
   Şimdi ise ilk etap çalışmalar başladı şükürler olsun. İlk önce hat çekilecek ve sonrasında ilçenin ihalesi yapılıp ilçemizde çalışmalar başlayacak inşallah. Bizde Belediye olarak üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun yakın zamanda doğalgaza kavuşacaklar” dedi. 
   Çalışmalar Osmangazi Mahallesi Çamlık Mevkii tarafından başlanacağı öğrenildi.

mucur, mucur haber, mucur haberleri, kırşehir mucur haber,

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR