Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 14:05

Köy Muhtarlarımız Köylerine Sahip Çıkıyor

Köy Muhtarları Milletvekillerinden Köyleri için İsteklerini Bir Bir Anlattılar ve İstenilmesi Gereken Her Şeyi İstediler...

YEREL
Giriş Tarihi : 22-04-2016 09:17   Güncelleme : 22-04-2016 09:17
Köy Muhtarlarımız Köylerine Sahip Çıkıyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü Milletvekillerimiz Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan ilçemizi ziyaret etmiş ve köy muhtarlarının sorunlarını dinlemişti. Toplantıda köy muhtarlarımız bir bir söz aldılar ve köylerinde olan sorunları dile getirdiler.
    Köy Muhtarları Nevşehir'in köyleri ile Kırşehir'in köylerini kıyaslayarak, " Nevşehir köylerine her türlü yardımı ve desteği veriyor, biz neden alamıyoruz diye sitem ettiler"
    Köy muhtarları, köylerin sorunu olarak Kanalizasyon, Köy içi yolları ve çöp konteynırı olarak ortak şikayette bulundular. Bir çok köyde hala kanalizasyon ve yolların yapılmamış olması köylerin en büyük şikayeti. Büyük köylerimizin kanalizasyonu yapılmış ama küçük köylerimizin kanalizasyon sorunu hala devam ediyor. Bunun için ilçemize bağlı tüm köy muhtarları Milletvekillerimize dertlerini anlattılar. Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan'da muhtarların şikayetlerini dinleyip not aldılar ve çözüm yollarını Mucur Kaymakamı Muhammet Önder ile Muhtarlara anlattılar.
    Ödenek sıkıntısı yaşandığını bildiren Milletvekilleri, İl Özel İdaresi tarafından Nevşehir'in nasıl bu kadar ödenek alabildiğinin araştırıldığını   söylediler. Milletvekilleri Notların alındığını ve kısa zamanda sorunların çözüm bulacağı bildirdiler. Muhtarlarda bunların takipçisi olacağını bildirdiler ve toplantı son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR