Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:13

Mucur Belediyesi ve Mucur Esnafı İşbirliği

İlçemiz esnafları Mucur Belediyesi ile iş birliği yaparak dükkanlarının önünde ki kaldırımları Yenilediler

YEREL
Giriş Tarihi : 25-02-2016 10:49   Güncelleme : 25-02-2016 10:49
Mucur Belediyesi ve Mucur Esnafı İşbirliği

İlçemiz esnafları örnek bir davranış yaparak kendi dükkan önlerinde ki kaldırım taşlarını yenilediler. Geçtiğimiz aylarda kendi çabaları ile dükkanlarının önlerinde ki kaldırım taşlarını yenileyecekleri açıklamışlar, buna istinaden de Mucur Belediyesinden yardım istemişlerdi.
   Belediye Başkanı Ali Şahin'den çimento, kum ve usta masraflarını üstlenmesini isteyen esnaf Başkandan olur yanıtını almış, çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde  çalışmalar başladı ve sonuna gelindi. Park karşısında bulunan esnaflar el birliği ile kendi dükkan önlerinde ki kaldırımın metre hesabına göre taşların parasını ödedi ve belediyenin de çimento, kum ve usta parası yardımıyla el birliği ile sorun çözülmüş oldu. 
   İlçemizde bulunan diğer esnaflara örmek olması bekleniliyor
    Tabi ki gönül ister ki Belediyemiz tek başına bu işleri yapsın. Ama bilindiği gibi hükümete bağlı bir belediye olmadığı için yatırım ve çalışma konularında sıkıntı yaşanıyor. Buna rağmen ilçe Belediye Başkanı Şahin, bir çok yatırımlara imzasını atmış bulunuyor. 
   Burada önemli olan ilçemizde bir ve birlik içinde hareket edilmesi. Elbette bazı sorunlar çözülebilir. Ama bugün gördük ki birlik ve beraberlik içinde çözülmeyecek sorun yok. Bu neden den dolayı da ilçe esnaflarımızı ve belediyemizi tebrik ederiz. Bundan sonrada hangi konu olursa olsun Mucur için birlik ve beraberlik içinde hareket edilir.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR