Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:49

Ali Şahin;"Biz Hizmet Ederek Cevap Veriyoruz”

Mucur Belediyesi Filosunu genişletmeye Devam Ediyor. Son Olarak Filoya Yeni Bir Otobüs Alındı

YEREL
Giriş Tarihi : 22-02-2016 09:46   Güncelleme : 22-02-2016 09:46
Ali Şahin;

Mucur Belediyesi araç filosuna bir otobüs daha kazandırdı. İlçede otobüs gitmeyen yer kalmayacağı bildirilirken, ilerleyen zamanlarda otobüs sayıları arttırılacağı açıklandı.
   Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Şahin; " Biz her zaman söylüyoruz Mucur'a hizmet için geldiğimizi. Allah'ın izniyle yollarımızı tamamladık sayılır ufak tefek yerler kaldı. Belediye binamızı da yapmak istiyoruz bu konu ile ilgilide ilerleyen günlerde bir açıklama yapacağız. 
   Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Geçmişte araçlarla alakalı bir çok sıkıntı çekmiştik, biz geldiğimizde bunların hepsinin üstesinden geldik çok şükür. Yeni bir otobüs aldık, ilçemize hayırlı olsun. Otobüs Karşıyaka, Aktürk sitesi, Tekkent ve Gölhisar mevkilerine vatandaşlarımızı taşıyacak. Hedefimiz ulaşımı her bir yere götürmek. Bunun içinde ilerleyen zamanlarda yeni araçlar alacağız. 
   Biz bunları alırken kendi adımıza almıyoruz Mucur'a alıyoruz. Biz gittiğimizde yeni araçlar Mucur Belediyesinin olacak tabiki de. Biz elimizden geldiğince çalışmaya gayret ediyoruz. Belediyemizin maddi imkanları doğrultusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Herkes elini vicdanına koymalı. Bu sadece benim için değil, bir başkası içinde geçerlidir. Eleştirirken de elimizi vicdanımıza koymamız gerekiyor.
   İlçemize bir çok kazanımlarda bulunduk bulunmaya da devam edeceğiz. Biz, bizi haksız yere eleştirenlere çalışarak hizmet ederek karşılık veriyoruz. Bunu da vatandaşımız görüyor. İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen bu işleri yapıyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın hizmeti her kes görüyor o yüzden bizim içimiz rahat" dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR