Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 23:25

Karacakurtlar Derneği Hacı Turan'ı Ziyaret Etti

Karacakurt Derneği Hacı Turan’ı ve Arif Yalçın’ı ziyarette bulundu

YEREL
Giriş Tarihi : 22-02-2016 09:40   Güncelleme : 22-02-2016 09:40
Karacakurtlar Derneği Hacı Turan'ı Ziyaret Etti

İlçemiz Karacakurt Derneği Perşembe günü Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Turanı ve İlçemiz Kaymakamı iken Göç Daire Başkanlığına atanan Arif Yalçın'ı ziyaret etti.
  Ankara'ya çıkarma yapan Dernek Başkanı ve Yöneticileri ilk önce Ak Parti Genel Merkezinde Hacı Turan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. Hacı Turan ziyaretten ötürü çok memnun kaldığını belirtti. Mucur için yapılacak olan yatırımları Dernekle paylaştı ve bilgi aldı. Sivil toplum kuruluşlarının günümüzde ki önemi belirten Turan, Karacakurt Derneğinin de 70 köye hitap eden bir 

Dernek olduğunu ve belirgin bir güce sahip olduğunu be neden den dolayı da Kırşehir'in ve Mucur'un tanıtımı açısından önemli bir rol üslendiğini, bu sebeple Karacakurt Derneğinin yapacağı tüm etkinliklerde yanında olduğunu, bunun için ellerinden gelen her türlü yardım ve desteği vereceğini belirtti. 
   Karacakurt Köyleri Dernek Başkanı Serdar Güneş; " Mucur'lu bir hemşerimizin böyle bir makamda görevlendirilmesi Mucur ve Kırşehir için çok önemli. Kırşehir ve Mucur'a gelebilecek yardımlar için kritik bir konumdasınız. İnşallah burada olduğunuz sürece Mucur ve Kırşehir kazanacak. Dernek faaliyetlerine bakış açısından dolayı teşekkür ederim. Derneğimiz ile ilgili yapacağımız çalışmalarda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Kırşehir mucur için gelecek yatırımlar için en iyisini yapacağınızı umut ediyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun" dedi.
   Hacı Turan'ın ziyaretinden sonra İlçemiz Kaymakamı iken Göç Daire Başkanlığına atanan Arif Yalçın'ı ziyaret ettiler. İlçemize çok emeği ve hizmetleri olan Arif Yalçın'ı ziyaret ederek eski günleri yad ettiler. Samimi ve dostane bir ortamda geçen ziyaret için Arif Yalçın memnuniyeti bildirdi. Yalçın ziyarette şunlara değindi; "Mucur  ilçemizi yakından takip ediyorum. İlçemizde sizin gibi bir dernek olması Mucur için bir kazanımdır. Yaptıklarınız ve yapacaklarınızı merakla bekliyorum ve takip ediyorum. Mucur'un ve Kırşehir'in tanıtımına katkılarınız çok önemli. Yapacağınız tüm faaliyetlere elimden geldiğince katılım sağlayacağımdan kuşkunuz olmasın. Beni ziyaret etmenizde büyük incelik teşekkür ederim" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR