Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:08

Mucur Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye başkanı Ali Şahin 2014 seçimlerinden bu tarafa hizmetlerin artarak devam ediyor

YEREL
Giriş Tarihi : 10-12-2015 10:55   Güncelleme : 10-12-2015 10:55
Mucur Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Mucur’un temel sorunları arasında yer alan çarşı içi cadde ve sokaklarına el atan Başkan Şahin, ilçeye yeni bir çehre kazandırmak amaçlı çalışmaların artacağından belirtti. 
   Çarşı içi sıkışıklığını gidermek amaçlı yapılan çalışmalarda sıkışık olan trafiği rahatlatmak amacı ile ana caddeye paralel olan Alaybey Sokak ve Cemil Attar sokaklarının yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak tek cadde üzerine binen trafiği dağıtarak sürücülerin daha rahatlamasına vesile oldu. Çalışmalar kapsamında içler acısı olan hastane yolunu da tamamlayan Başkan Şahin, hastane güzergahının yol kaldırım ve drenaj kanallarını tamamlandı. Diğer yandan Karşıyaka Mahallesinde eksik kalan bir kaç sokağında tamamlanmasında son aşamaya gelindiğini öğrenildi. Mucurun giriş ve çıkışlarının da bakım onarımlarının yapıldığını orta refüjlerin yenilenerek daha yeşil bir Mucur adına layık, sulama sistemleri ve ışıklandırma sistemleri ile yenilendiğini belirtti.
    Mucurumuzun daha güzel daha donanımlı çalışmalara ilerleyen günlerde de devam edileceğini açıklayan Şahin daha bir çok projenin de önümüzde ki yılda devam edeceğini bildirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR