Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 01:30

Merkez Şehitler Camisi Bakıma Alındı

2013 yılı başında Cami ve Kur'an Kurslarında kadınlara ve engellilere yönelik WC, abdesthane, özel giriş-çıkış, ibadet mahalli vb fiziki durum ile ilgili tedbirlerin alınıyor.

YEREL
Giriş Tarihi : 03-12-2015 10:18   Güncelleme : 03-12-2015 10:18
Merkez Şehitler Camisi Bakıma Alındı

2013 yılı başında Cami ve Kur'an Kurslarında kadınlara ve engellilere yönelik WC, abdesthane, özel giriş-çıkış, ibadet mahalli vb fiziki durum ile ilgili tedbirlerin alınması, okuma salonu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması, yine camilerde görevli odası, kütüphane, Kur'an Kursu, lojman, minare, gasilhane vb müştemilat durumu ve alınabilecek tedbirler, çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, çiçeklendirme vb durum tespiti ve uygulanabilecek projeler yapılması ile ilgili İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan'ın başkanlığında “Cami Hizmetlerini Geliştirme Komisyonu” oluşturuldu.
   Komisyon çalışmaları kapsamında İlçe Müftülüğüne bağlı birçok camide gerekli düzenlemeler yapıldı ve Şehidler Camii ve Kur'an Kursu dahil, çalışmalar farklı Cami ve Kur'an Kurslarında da hızla devam ediyor.
   Merkez Şehidler Camii ve Kur'an Kursunda daha önce halılarının yenilenmesi, engelli girişi, kadınlar namaz mahallinin genişletilmesi düzenlemeleri tamamlanmış olup; halen 3,5 dönüm gibi oldukça geniş bahçesinde çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları İlçe Belediyesi ve İŞKUR elemanlarının destekleriyle hızla devam ediyor. 
   Cami görevlileri İmam-Hatip Süleyman ESKİOĞLU ve Müezzin-Kayyım Volkan ARICAN'ın "Cami Temsil Heyeti" ile birlikte yürüttüğü çalışmalara İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan'da yakından takip ediyor.
   Müftülükten işadamı Ali Rıza Badem'e ve İlçe Belediyemize çalışmaları özveriyle takip eden "Cami Temsil Heyeti" üyelerine ve camimizin İmam Hatibi Süleyman ESKİOĞLU ile Müezzin-Kayyımı Volkan ARICAN hocaefendilere, hassaten tüm emeği geçenlere teşekkür edildi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR