Mucur Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 14:53

Mucur'da Ünsal dönemi

CHP Mucur İlçe Başkanlığı Seçiminde Osman Ünsal Yeni Başkan Oldu

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2015 09:58   Güncelleme : 03-12-2015 09:58
Mucur'da Ünsal dönemi

  Cumhuriyet Halkı Partisi (CHP) Mucur İlçe Örgütü, 1 Aralık tarihinde yapmış olduğu olağan genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Başkanlığa Osman Ünsal seçilirken, yönetim kurulu da yeni isimlerden oluştu.
   CHP Mucur İlçe Örgütü, 1 Aralık 2015 tarihinde yapmış olduğu olağan genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Yaklaşık yedi yıldır başkanlığını sürdüren mevcut başkan Mükremin Dağıstan yeniden aday olmaz iken, seçime tek liste ile gidildi.
   
Olağan genel kurul açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan heyetinin oluşumundan sonrası mevcut başkan Mükremin Dağıstan bir konuşma yaptı. Genel kurala, tüm delegelerin katılımı dikkatlerden kaçmadı.
   Parti binasında yapılan seçime CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP Kırşehir Milletvekili adaylarından Avukat Rifat Ertem ve Yılmaz Zengin, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Akkuş, Boztepe CHP İlçe Başkanı Osman Mutlu, Çiçekdağı CHP İlçe Başkanı Yunus Bütün, İl Genel Meclis Üyeleri'nden Hacı Dalgalı ve Karacaören eski Belediye Başkanı Servet Dursun'un yanı sıra basın mensupları ve konuklar katıldı.
   Kurul, yönetim ve denetim faaliyet raporlarının ve bilançonun okunması, yönetim ve denetim kurullarının ve bilançonun ibrası, yeni yönetim, denetim ve disiplin seçimi sonrasında dilek ve temennilerle son buldu.
CHP Mucur Örgütü'nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Osman Ünsal (Başkan), Göksel Ateş, Hacı Mesut Ayak, Ramazan Aydoğmuş, Çavuş Kaya, Mahmut Kayışlı, Bayram Mert, Orhan Sayıt Orkun, Necati Şimşek, Cuma Taş ve   Fehmi Yurteri.
   Yönetim Kurulu Yedek Üyelerinin isimleri şöyle: Atilla Akgün, Gülpaşa Apaydın, Kudret Kaya, Tecaaddin Türk, Mehmet Duran Çetin, Hasan Dural, Halil İbrahim Ballı, Aynur Orkun, Zekeriya Çelik.
İl Delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Osman Ünsal, Rifat Ertem, Ömer Köksal, Hacı Mesut Ayak, Halis Özkan, Mustafa Yeniyapan, Nami Dağıstan, İsmail Kaya.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR