Mucur Gazetesi
HV
06 MAYIS Pazartesi 02:13

Kırşehir bakanlık bekliyor

1 Kasım seçim sonuçlarını neticesinde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin ardından gözler yeni kurulacak hükümete çevrildi

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-11-2015 09:23   Güncelleme : 05-11-2015 09:23
Kırşehir bakanlık bekliyor

   1 Kasım seçim sonuçlarını neticesinde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin ardından gözler yeni kurulacak hükümete çevrildi. Kurulacak 64. Hükümette Kırşehir'den bir milletvekilinin bakan olmasını bekleyen Kırşehirliler “Ak parti kurulduğu günden bu yana her seçimde destek veren Kırşehir'e artık bir bakan verilmelidir. Bu da üçüncü kez milletvekili seçilen, yaptığı proje ve hizmetlerle herkesin gönlünde yer edinen Milletvekilimiz Mikâil Arslan olabilir. Bakanlık onun hakkıdır. Kırşehir olarak Mikâil Arslan'dan çok şeyler bekliyoruz. Planlı, programlı ve başarılı çalışmalarıyla tanıdığımız Mikâil Arslan bakan olursa hem Kırşehirimiz, hem de ülkemiz büyük hizmetler görür. Onun bu dönemde bakan olmasını bekliyoruz. Bunun için de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na çağrıda bulunuyor ve onu yeni kuracağı 64. Hükümetin kabinesinde bakan yapmasını bekliyoruz” dediler.
1 Kasım seçimlerinde Ak Parti yüzde 50.66'yla 67 bin 797 oyla Kırşehir'de Mikâil Arslan ile Salih Çetinkaya milletvekili seçilmişlerdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR