Mucur Gazetesi
HV
01 MAYIS Çarşamba 22:13

Teşekkürler Mucur...

Vekiller İlk Ziyareti Mucur'a Yaptılar ve Tüm Halka Teşekkür Ettiler

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-11-2015 08:57   Güncelleme : 05-11-2015 09:10
Teşekkürler Mucur...

   26. Dönem Ak Parti Milletvekilleri 1 Kasım seçimlerinden sonra teşekkür ziyaretlerine ilk ilçemizde başladılar. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Milletvekilleri seçim bürosunda tebrikleri kabul ettiler ve ilçemize yapılacak yatırmalardan bahsettiler.
   Teşekkür ziyaretine Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci geldi ve Ak Parti Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk eşliğinde ilçe seçim bürosunda halka teşekkür ettiler.
   Zaman zaman konuşmalar tezahüratlarla kesilse de Milletvekilleri Mucur'a çok önem verdiklerini ve önümüzde ki dönemde bir çok yatırım yapacaklarını açıkladılar. 
   Mikail Arslan konuşmasında şunlara değindi; " Öncelikle sevgi ve saygıyla selamlıyorum sizleri. Ben bir kaç konudan bahsetmek istiyorum. Değerli arkadaşlar ilk ziyaretimizi Mucur 'a yapmak istedim ve il başkanımızdan özellikle ben rica etim. Nedeni de Mucur'un bizi bağrına bastığı, bizi büyük ölçüde desteklediği için. 
   2012 den bu güne Kırşehir merkezde ve ilçelerinde Ak Partinin hizmetleri vardır. Mucur'da bazı farklı gelişmelerden dolayı mucur bu süreçten farklı etkilendi biz bunu düzelmek istiyoruz. Bu sorunu çözmek için 

Mucurun  kendi siyasi dinamiklerinden çözüm bulmak lazım. Mucur insanı vefakar ve milliyetçilik duyguları üst seviyededir biz bunun farkındayız. Buradan biz çok güç buluyoruz dün vermiş olduğunuz kararda bunun destekleyicisidir. Ben kendimi Mucur'lu kabul ediyorum. Sizin ekmeğinizi yedim suyunuzu içtim, zaman geldi Kamanı terk ettim Mucur bana kapısını açtı. 
   Ben geçmişte yaşanan şeyleri tek tek anlatmak istemiyorum ama kalpteki kin ve nefreti söküp atmak lazım ve kardeşliği birliği beraberliği sağlamamız gerekiyor. 
   İşte bunun için bize düşen görevlerden olan projelerimi-zi Mucur'a kazandırmamız gerekiyor.  Arkadaşlar 2000 kişinin çalışacağı doğal çevrim santralının temellerini atacağız. 
   Karahasanlı yolu son derece tehlikeli, virajlı bir yol bunun çalışmasını yapım yeni yoluna kavuşturacağız. Bu yolun projesi bitti ihalesi yapılacak. 2010 yılında ben vermiştim projeyi ama bugün yine buradayız ve ben bu ihalenin yapılması sağlayacağım. Mesire alanını canlandıralım gelen giden yolcular mucuru bir uğrak noktası olarak kafasına yazsınlar ve ilçemizde esnafımızda kazansın istiyoruz. 
   Toki'yi Mucur'a getireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın yeri belirlenmiş bir kaç analizler yapılmış ve Toki kabul etmiş şimdi bize düşen bu işi hızlandırmak olacaktır. Toki sadece ev yapmıyor, okul yapıyor, cami yapıyor. Toki bir güçtür o yüzden mucura bunu kazandırmamız gerekiyor. Hükümet konağı adliye sarayı otogar, ve Mucur'a 4 yıllık yüksel okul yapmamız gerekiyor dedim bunu broşürümede yazdım şimdi de bunların arkasındayım söz verdik yapacağız bundan mucur halkı emin olsun. Bize tüm desteğinizi verdiniz bugün meclise iki milletvekili ile gidiyorsak bu sizin sayenizde, bizde sizlere kuru kuru teşekkür etmek istemiyoruz projelerimizle destek vereceğiz.
    Şimdi bize düşen görevde projelerimizi yapmamız söz verdiğimiz gibi. Tekrardan tüm mucur halkına teşekkür ediyorum emin olun mucur kazanmıştır, Kırşehir kazanmıştır hepine sevgi ve saygımı sunuyorum sağulun varollun" dedi.
Konuşmaların ardından vatandaşların tebriklerini kabul ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mucur Gazetesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz ve İlçemize verilen sözlerin takipçisi olacağımızı bildiririz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR