Mucur Gazetesi
HV
30 NİSAN Salı 00:03

Serdar Güneş;

Karacakurtlar İlçemizde bir ilke imza attı. Karacakurt Derneği Anaokullara ve Kreşlere Türk Bayrağı ve Balon dağıttı.

YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2015 09:17   Güncelleme : 12-10-2015 09:17
Serdar Güneş;

   Karacakurt Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  ilçemiz genelindeki Ana Okul ve Kreşlerde eğitim öğretim gören öğrencilerimize Bayrak ve balon dağıttı.

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Dernek Başkanı Serdar Güneş;

   "Okulların açılması ile beraber geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Karacakurt Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma  derneği olarak  birer hediye vermeyi düşündük ve çocuklarımıza verilecek en güzel  hediyenin Türk Bayrağı olacağına karar verdik. İlk defa okula gidecek çocuklarımızın okullarda alacakları ilk hediye Türk bayrağı olsun ki Bayrak sevgisini  okula adım attıkları ilk günlerde verelim istedik. Türk Bayraklarımızı Kırşehir'de yaşayan Abdullah Eflatun bey temin etti. Bayrakların yanında çocuklarımıza hediye olarak verdiğimiz  balonları da  Karacalı köyünde kurulu bulunan Karyağdı Doğal Yumurta Çiftliği sahibi Ertuğrul Dönmez bey temin ettiler Abdullah Eflatun Beye ve Ertuğrul Dönmez beye teşekkür ederiz.

     Bu konuda bizlere destek veren Mucur Kaymakamı Muhammet Önder'e,  Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin Beye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül'e, Mutlu Temiz, Zeynep Tuncay, Hacı Ömer Sayın, Kızıldağ ilk okulu Müdürlerine, Öğretmenleri-mize ve çalışanlara son olarak ta  Minik Öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler Karacakurt Köyleri Derneği olarak Mucurumuz için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR