Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 05:03

AK Parti'de aday adayları belli oldu

Kırşehir'den milletvekili aday adayı olmak üzere başvuranların sayısı 13 olarak belirlendi...

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-09-2015 09:10   Güncelleme : 07-09-2015 09:10
AK Parti'de aday adayları belli oldu

   1 Kasım 2015 seçimlerine sayılı günler kala, aday adayları da başvurusunu tamamladı. Bu kapsamda AK Parti'de başlayan aday adaylığı başvurusu 3 Eylül Perşembe günü saat 17.00 itibarı ile sona erdi. Kırşehir'de 13 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi. Bu sayının genel merkeze yapılanlarla birlikte artabileceği öğrenildi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan edinilen bilgilere göre, AK Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olanların isimleri şöyle: Salih Çetinkaya, Abdullah Çalışkan, Mikail Arslan, Muzaffer Aslan, Salih Uğurlu, Volkan Arslan, Saim Öztürk, Mahmut Sami Doğancı, Halit Demirel, Hasan Eraslan, Saliha Sasa, Hacı Turan ve Gökhan Bulut.

   22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Hacı Turan aday adayı oldu

   22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve 7 Kasım'da yapılan seçimlerde AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı olan Hacı Turan, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri'nde de aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Genel Merkezi'ne giderek başvuru dosyasını teslim eden Hacı Turan, 1 Kasım'da yapılacak seçimde Kırşehirlilerin istikrardan yana oy kullanacaklarına inandığını söyledi, “Kırşehir'e 22. Dönem'de önemli hizmetler getirdik. Bu hizmetlerin devamı için 7 Haziran'da aday oldum. Allah nasip etmedi. 1 Kasım'da Kırşehirliler 2-0'a karar vereceklerdir. Kırşehir'e eksik kalan hizmetlerin getirilmesi için aday adaylığımı koydum. 26. Dönem Milletvekilliği için adaylık başvurumu Ak Parti Genel Merkezi'ne yaptım. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve parti teşkilatım uygun görürse, adaylık sürecinde başarılı olacağıma inanıyo-rum. Seçim çalışmaları ile sonuçlarının ülkemize ve Kırşehir'imize hayırlı olması-nı diliyoruz. Dua ve destek-lerinizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR