Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 23:10

Meslektaşlarımıza Sesleniyoruz! Bu adama İtibar Etmeyin!

Sürekli gündem de kalabilmek için Ekolojik derneği Başkanı Ömer Çetiner Kırşehir'de ki gazetelere Seyfe yanıyor, Seyfe kurudu, Seyfe bitti, kuşlar gelmeyecek, kuşlar öldü gibi sürekli saçma sapan haberler yaptırıyor. Mucur gazetesi olarak vatandaşlarımıza bu kişinin yaptırdığı haberi veya söylemlerine aldırış etmemeleri gerektiğini bildiriyoruz.

YEREL
Giriş Tarihi : 13-07-2015 13:58   Güncelleme : 13-07-2015 13:58
Meslektaşlarımıza Sesleniyoruz! Bu adama İtibar Etmeyin!

   Sürekli gündem de kalabilmek için Ekolojik derneği Başkanı Ömer Çetiner Kırşehir'de ki gazetelere Seyfe yanıyor,  Seyfe kurudu, Seyfe bitti, kuşlar gelmeyecek, kuşlar öldü gibi sürekli saçma sapan haberler yaptırıyor. Mucur gazetesi olarak vatandaşlarımıza bu kişinin yaptırdığı haberi veya söylemlerine aldırış etmemeleri gerektiğini bildiriyoruz. 

   Gazetelere ve ajanslara verdiği haberin ana başlığı şu Şekilde; "'Yönetim Planı' çalışmalarının hızlı yürümemesi sebebiyle kuruma tehlikesiyle karşı karşıya. Seyfe'ye yağmur dışında yeterince su girişi olmadığını belirten Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner, gölün kurtulması için bir an önce radikal kararlar alınarak uygulanması gerektiğini belirtti" denilmiş.

   Bu kişi hakkında bir çok konuya geçtiğimiz sayılarımızda yer vermiştik. Seyfe gölü hakkında kendini gündemde tutmak için sürekli etrafındakilere ve köylülere yanlış bilgiler veriyor. Gazetemiz olarak Seyfe Köyüne gittik yerinde inceledik ve gördük. Seyfe kurumuyor şu an doluluk oranı yüksek, yağışların yoğun yağması Seyfe  Gölünü doldurmuş durumda.

  Bu adamı kendi köylüsü de sevmiyor. Sürekli birilerini birilerine karşı doldurduğunu ve Seyfe Gölünün adını kullandığını ama Seyfe Gölü hakkında hiçbir doğru bilgisi olmadığından şikayetçiler.

   Kırşehir'de ki meslektaşlarımıza sesleniyoruz bu adama itibar etmeyin. Bu adam sizleri kullanarak gündem de kalmaya çalışıyor. Yaptığı, bildiği hiç bir şey yok.  Seyfe Gölü kurudu diye başlık attırıyor sizlere ama Seyfe Gölü şu an son yılların en dolu günlerini yaşıyor. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR