Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 01:33

Ak Parti Milletvekili Adayı Salih Çetinkaya Gazetemizi Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili adayı Salih Çetinkaya Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi Sait Uyar ile seçim sürecini değerlendirdi. Milletvekili adayı Salih Çetinkaya 7 Haziran genel seçimlerinde Mucur halkından destek beklediklerini, her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de Mucur halkından kendilerini yalnız bırakmayacaklarını ümit ettiklerini dile getirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-05-2015 11:14   Güncelleme : 07-05-2015 11:14
Ak Parti Milletvekili Adayı Salih Çetinkaya Gazetemizi Ziyaret Etti

   AK Parti Milletvekili adayı Salih Çetinkaya Gazetemiz  Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi Sait Uyar ile seçim sürecini değerlendirdi. Milletvekili adayı Salih Çetinkaya 7 Haziran genel seçimlerinde Mucur halkından destek beklediklerini, her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de Mucur halkından kendilerini yalnız bırakmayacaklarını ümit ettiklerini dile getirdi.

   Çetinkaya; " Mucur bizim için önemli bir ilçemiz. İlimizde de çok Mucur'lu vatandaşlarımız var. Her zaman bizi desteklediklerini biliyoruz. Bu dönemde de destekleyeceklerinden kuşkumuz yok.  

   Türkiye'de bir istikrar var. Bu istikrarın bozulmaması lazım. Bu güne kadar Ak Parti'nin yaptıkları ortada. Ülkemizi 4-5 adım öne taşıdı. Bizde bu yolda bu istikrarın içinde olmak istiyoruz. İlimize ve ilçemize kalkındırmak, daha yaşanabilir bir şehir kimliği kazandırmak istiyoruz. 

 Mucur ile alakalı bir çok projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek istiyoruz. Bir bölümünü de şimdiden hayata geçirmiş durumdayız. 

   Her zaman Mucur benim için önemli bir yer olmuştur. Burasını kendi memleketim gibi görüyorum. Hacı bey'de buralı zaten onunla sürekli konuşuyoruz. Neler yapabiliriz,  neler eksik, nasıl kalkındırabiliriz diye. Bazı hayatı noktalar var ilçemiz ile alakalı bunları tespit ettik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız. Biz ilçemize güveniyoruz, İlçemiz de bize güvensin" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR