Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:55

Sayın Valim İlçemizde Vatandaşlarımızı Üzün Müdürler Var

Valim Kırşehir'de göreve başladığınız ilk günlerde bir açıklamada bulunmuştunuz. 'Vatandaşı üzün Müdürleri ben üzerim' demiştiniz. İşte size açık bir ihbardır. İlçemiz tapu Müdürü, tapu işleri için tapu müdürlüğüne giden vatandaşlarımızı üzüyor.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-05-2015 09:12   Güncelleme : 04-05-2015 09:12
Sayın Valim İlçemizde Vatandaşlarımızı Üzün Müdürler Var

Valim Kırşehir'de göreve başladığınız ilk günlerde bir açıklamada bulunmuştunuz. 'Vatandaşı üzün Müdürleri ben üzerim' demiştiniz. İşte size açık bir ihbardır. İlçemiz tapu Müdürü, tapu işleri için tapu müdürlüğüne  giden vatandaşlarımızı üzüyor.

   Geçtiğimiz sayılarımızda da dile getirmiştik. İlçemiz Tapu Müdürü,  tapuda işi olan vatandaşlarımıza bağırıyor, işlerini sürekli erteliyor diye.

   Şimdide Sayın Valimiz Necati Şentürk'e açık şekilde yazıyoruz bu Müdürü vatandaşlarımız istemiyor. Bir müdür nasıl olur ve hangi hakla bir vatandaşa bağırır sesini yükseltir, işini erteler? Bunu Mucur Gazetesi olarak soruyoruz?

Vatandaşlarımız BİMER'e şikayetlerde bulunmasına rağmen bu konu hakkında bir yaptırım neden ve ne için yapılmaz ? Neden sadece sesini yükselten bağıran çağıran kişilerin işleri hemen yapılır ve neden konumu farklı kişilerin işleri aynı gün yapılır ? Neden başka vatandaşların işleri 1 ve 2 hafta sallanır ?

 

   Gazetemizin yazdığı yazılar doğrultusunda Kayseri bölge müdürlüğünden soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu işin daha önceden bir kaç kez daha yapıldığı ama ne hikmetse hiç bir şekilde Müdür hakkında bir işlem yapılamadığı öğrenildi. Şimdi ise gazetemiz olarak Valimize sesleniyoruz; " Sayın Valimiz Necati Şentürk, Mucur'lu vatandaşlarımızın sesine kulak verin" 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR