Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 13:03

Milliyetçi Hareket Partisi’nden birlik ve beraberlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. C. Yıldırım TÜRK seçim sürecindeki aday adayları, Kırşehir MHP il başkanı ve ilçe başkanı ile birlik ve beraberlik mesajı verdiler

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-04-2015 09:23   Güncelleme : 16-04-2015 09:23
Milliyetçi Hareket Partisi’nden birlik ve beraberlik mesajı

   Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. C. Yıldırım TÜRK seçim sürecindeki aday adayları, Kırşehir MHP il başkanı ve ilçe başkanı ile birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 12.04.2015 günü yedikleri yemek sonrasında aday olamamış aday adayları Prof. Dr. C. Yıldırım TÜRK’e desteklerini açıkladılar ve her zaman yanlarında olacaklarını bildirdiler.

   Bu birlik ve beraberliğin zafere kadar devam edeceğini Kırşehir’de 2 milletvekilinin 2 sini de alarak 7 Haziranda iktidar olacaklarını söylediler.

 

   Bu durumdan çok duygulandığını ifade eden Prof. Dr. C. Yıldırım TÜRK “ Siz böyle düşündükten ve açıkça destek vereceğinizi ifade ettikten sonra, bizim Kırşehir’den 2 milletvekili ile ilimizi temsil etmemizin yolu açılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ülkedeki birlik ve beraberliğin temsilcisidir. Bu birlik ve beraberlik öncelikle kendi varlığı içerisinde oluşturulmalıdır ki ülkemizin birlik ve bütünlüğü sağlansın. Bunu tüm Kırşehir’in bilmesini isteriz. Tek yürek tek bilek olarak seçime gideceğimizi halkımızla paylaşıyoruz. Bizimle yürü Kırşehir, bizimle yürü Türkiye” diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR