Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 23:23

MHP Milletvekili Aday Adayları

MHP Milletvekili Aday Adayları, Mucur’da pazaryeri ve esnafı gezerek partilerine destek istediler Mucur’da

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-04-2015 08:47   Güncelleme : 06-04-2015 08:47
MHP Milletvekili Aday Adayları

   MHP Milletvekili Aday Adayları, Mucur’da pazaryeri ve esnafı gezerek partilerine destek istediler Mucur’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili Aday Adayları, Mucur’da gövde gösterisi yaparak pazaryeri ve esnafları gezdiler ve seçim çalışmalarıyla ilgili destek istediler.

   MHP’nin Mucur’daki gövde gösterisine İl Başkanı Arif Ekici, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Doğan, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, MHP Milletvekili Aday Adayları Ayfer Şahin, Assiye Yıldırım, Ramazan Mirzaoğlu, Mustafa Erkal, Ahmet Hakkı, Asaf Kayaoğlu, Oğuz Sulusaray, Cengiz Şahin, Bahattin Ergezer ve Yüksel Korkmaz katıldı. Pazaryerini gezen ve esnaf ziyaretlerinden sonra Mucur’un Cadde ve sokaklarında gövde gösterisi yapan MHP’liler, vatandaşlardan sevgi gösterisi gördüler.

 

   7 Haziran seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Mucur’da gövde gösterisi yaparken, daha sonra Ada Yemek Salonu’nda yaklaşık 20 aday adayın katıldığı tanıtım toplantı sonrası Mucur sokaklarında tüm adaylar kol kola yürüyerek Mucurluları selamladılar. Davul zurna eşliğinde Mucur Pazaryeri’ne de giden adaylar vatandaşlarla sohbet etti.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR