Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:43

MHP Aday Adayı Assiye Yıldırım Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Assiye YILDIRIM’ a MUCURLULAR’dan COŞKULU KARŞILAMA.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2015 09:55   Güncelleme : 25-03-2015 09:55
MHP Aday Adayı Assiye Yıldırım Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Assiye YILDIRIM’ a MUCURLULAR’dan COŞKULU KARŞILAMA.

Mucur’da MHP İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocağı Yetkilileri ve Belediyeyi ziyaret eden “Kırşehir’in Kızı”, Mucur’u bu gelişimde çok daha düzenli buldum, imkansızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan, çok değerli Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum dedi.

   Gazetemizi ziyaret eden Assiye Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım;" Geçmişten günümüze Ülkücü Hareketin Müstahkem kalesi olan Mucur ve Mucurlular Milli Bütçe ve yatırımlardan hak etti payı yeterince alamıyor. Bu tutumu, bu ambargoyu, bu cezalandırmayı kıracağız.  MHP İktidarında Mucur yöremizin en gelişmiş cazibe merkezi olacaktır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’ in her seferinde heyecanla kucakladığı ve çok özel bir sevgi duyduğu Mucur’umuz örnek bir Milli Ülkü Kenti olacaktır. Rahmetli Başbuğumuz’ un Dokuz Işık Mitingleriyle çınlamış bu meydanlar, bundan sonra da aynı coşku, heyecan ve inançla yeni ufuklara doğru yükselecek nesilleri ağırlayacak, Türkün Kızıl Elmasının hareket rampası Kırşehir olacaktır. Yatırıma dönüşmüş sermayesi, üreten beyin ve bilek gücü ile kendimizi, kentimizi tüm dost ve akraba topluluklarıyla Türk Dünyasını helal lokma ile doyurmak üzere yola çıkan Milliyetçi Hareket’in en önemli başlangıç noktası olan Mucur hizmetin en güzeline layıktır.

Mucur’un sulanan arazisi azami ölçüde artırılarak, ürün deseni geliştirilecek, ürün rekoltesi artırılacak,

İlçe ve köylerimizin arıcılık potansiyeli yükseltilecek, Arıcılık Birliği güçlendirilecek, doğal bal üretimi için özel teşvik mekanizmaları geliştirilecek,

 

Çalışanın kazandığı, üretenin desteklendiği yeni bir model üzerinde çalışıyoruz" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR