Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 02:15

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanından Anlamlı Mesaj

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Ekim 18 Mart Şehirleri Anma günü için bir mesaj yayınladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2015 10:20   Güncelleme : 23-03-2015 10:20
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanından Anlamlı Mesaj

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Ekim 18 Mart Şehirleri Anma günü için bir mesaj yayınladı.

Ali Osman Ekim Mesajında;" Bir devri sona erdirip, yeni bir dönem başlatan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan Çanakkale zaferinin 100'ncü yılını idrak ediyoruz. Öncelikle bize bu eşsiz zaferi kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını ve vatanı için canını hiç düşünmeden feda eden ulusumuza Allahtan rahmet, mekanlarının cennet olmasını diliyorum.

  Şanlı tarihimizin şerefli geçmişimizin biri olan Çanakkale savaşı, ulusumuzun yeniden var olma mücadelesi verdiği en büyük destanlardan birisidir.Çanakkale zaferi ile ecdadımız küllerinde yeniden doğmuş, adeta kendi kimliğinin, vatan aşkının ne olduğunu yeniden hatırlamıştır.

 

   Tükenen ümitleri, kaybolan hayalleri geride bırakmış, umudunu yeniden yeşerterek , birlik beraberliği sağlamış ve özgüveni artırmış.Açlığı, sefaret, yoksulluğu mezara gömerek modern, çağdaş bir ülkenin habercisi olmuştur. Ak neferler olarak bize düşen görev, atalarımızın bıraktığı bu eşsiz mirası şartlar ne olursa olsun canımız pahasına sahip çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar bu eşsiz vatanı bize emanet eden şanlı ordumuzu biyad ediyor, mekanlarının cennet olmasını diliyorum" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR