Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 07:15

Hemşehrimiz MHP Aday Adayı Ayfer Şahin Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Aday Adayı Doç. Dr. Ayfer Şahin, dün gazetemizi ziyaret etti. Tüm esnafları ziyarette bulunan Şahin, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2015 11:56   Güncelleme : 12-03-2015 11:56
Hemşehrimiz MHP Aday Adayı Ayfer Şahin Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Şahin, dün gazetemizi ziyaret etti. Tüm esnafları ziyarette bulunan Şahin, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Her gitti yerde büyük ilgi gösterilirken, yolda karşılaştığı bayanlar ayrıca ilgi gösterdiler ve Milletvekili olması halinde isteklerini belirttiler.

Şahin gazetemiz ziyaretinde açıklamada bulundu;c " Memleketimde olmak ayrıca bir guru ve onur benim için. Milletvekili adayı gösterilmem dahilinde eminim ki en büyük desteği memleketimden alacağım. Bugün bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm Mucur'lu hemşehrilerime teşekkür ederim.

 

Bu yola girerken çokta düşünmedim çünkü kadınların TBMM’de temsil edilmesine katkı sunmak ve kadınları mecliste en iyi şekilde temsil etmek amacıyla milletvekili aday adayı oldum. Allah nasip eder aday gösterilir ve Milletvekili olursam ilimizin ve ilçelerimizin sorunları, korkmadan usanmadan meclise taşıyacağım ve sorunlarını halledeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR