Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 04:23

MHP 28. Dönem Kırşehir Milletvekili Aday adayı Mucurun Evladı Fatih Süter Teşkilatları Ziyaret Etti

Süter: "Genel Başkanımız Bilge Lider sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendilerin, emir ve talimatları doğrultusunda 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde, seçim bölgemiz olan KIRŞEHİR'de seçimlere hazırız"

YEREL
Giriş Tarihi : 28-03-2023 17:02   Güncelleme : 29-03-2023 18:46
MHP 28. Dönem Kırşehir Milletvekili Aday adayı Mucurun Evladı Fatih Süter Teşkilatları Ziyaret Etti

    14 Mayıs'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilli seçimleri için geri sayım başladı. 8 Nisan'da tüm partilerin listelerinin belli olması bekleniyor. 

    Kırşehir'de Milliyetçi hareket partisinde Aday adayı olan Mucurlu hemşerimiz Fatih Süter teşkilatları gezerek istişarede bulundu. İlk ziyaretini MHP İl teşkilatına yapan Süter, Kırşehir MHP İl Başalnı Arif Kılıç ile istişarede bulundu.

    14 Mayis 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel secimlerinde  A.Adayı başvurusu yapan Fatih SÜTER,  MHP Genel Başkanı sayin Devlet BAHÇELİ'nin hayır dualarını aldı. 
Seçim bölgesi olan KIRŞEHİR'de İl Başkanı sayın Arif KILIÇ'ı ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan ADALI'yı ziyaret eden Fatih SÜTER ; "Genel Başkanımız Bilge Lider sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendilerin, emir ve talimatları doğrultusunda 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde, seçim bölgemiz olan KIRŞEHİR'de seçimlere hazırız" dedi.

SÜMEYYE KILIÇ

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Kuddusi Coşkun 1 yıl önce
Allah yâr ve yardımcın olsun güzel insan adaylığın yakışır sana milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız
ÇOK OKUNANLAR