Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 22:46

AK Gençlik Mucur'da Ziyaretlere Devam Ediyor

Ak Parti Gençlik kolları başkanı geçtiğimiz günlerde Ziraat Odası Başkanı olarak seçilen Aydın Altınok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2015 09:46   Güncelleme : 27-02-2015 09:46
AK Gençlik Mucur'da Ziyaretlere Devam Ediyor

Ak Parti Gençlik kolları başkanı geçtiğimiz günlerde Ziraat Odası Başkanı olarak seçilen Aydın Altınok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve geldiği süre boyunca, ilçemizde Ak Gençlik rüzgarını estirmeye devam ediyor. Her

Bildiğiniz gibi kongre süreçlerini tamamladık ve artık önümüzdeki seçimlere kilitlendik. İstediğimiz, arzumuz, ümidimiz, partimizin büyük bir çoğunlukla tek başına yeniden iktidar olması.

Bu hedef ve bakış açısıyla çalışmalarımıza teşkilat olarak hız verdik. Gerek sivil toplum örgütleriyle gerekse halk nezdinde partimizin 2023 vizyonunu ve hedeflerini daha iyi anlatmak için çeşitli ziyaretlerde bulunduk.

Kendilerine partimizin, teşkilatımızın dün olduğu gibi bugün ve yarında yanlarında olacağımızı hiçbir zaman sırtımızı dönmeyeceğimizi bilmelerini istedik.

Malum, ülkemiz büyüyor ve gelişiyor. Mevcut anayasamız artık halkımızın ihtiyaç ve takiplerine cevap veremeyecek kadar dar. Hedefimiz parti olarak genel seçim sonucunda anayasamızı tek başına değiştirecek çoğunluğu parlamento da sağlamak. Böylece ülkemizin önüne tıkayan, gelişmelere açık olmayan, darbe ile millet iradesine ipotek koyulmuş anayasadan kurtulmak. Yerine daha medeni daha çağdaş, gelişmeleri yakinen takip eden, özgürlükçü, yenilikçi ve demokratik bir anayasa oluşturmak.

Sevgili kardeşlerim, yolumuz uzun, kutlu bir yol. Ben ve arkadaşlarım bu kutlu yolda sizlerinde desteği ile birlik ve dayanışma ruhuyla ülkemizi en refah ve muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak tabi görevimiz.

 

Bu anlayış çerçevesinde gönüldeşlerimizin, ilçemizin, diğer siyasi partilere gönlünü kaptırmış kardeşlerimizin de geleceğin karar vericileri olarak bizlerin yanıbaşımızda olacağını temenni ediyor. Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyorum...

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR