Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 20:36

Vali Erkal, Gazetemizi Ziyaret Etti

"Türklük gururu ile İslam ahlakı geleceğimizin teminatıdır." Tunceli eski Valisi Mustafa Erkal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den 7 Haziran Genel Seçimleri için aday adayı olduğunu açıklamıştı.

YEREL
Giriş Tarihi : 23-02-2015 11:21   Güncelleme : 23-02-2015 11:21
Vali Erkal, Gazetemizi Ziyaret Etti

 

Tunceli eski Valisi Mustafa Erkal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den 7 Haziran Genel Seçimleri için aday adayı olduğunu açıklamıştı.

Tunceli eski Valisi Mustafa Erkal, Erkal, Mucur'da ziyaretlerinde Belediye Başkanı Ali Şahin'in ziyaretinin ardından gazetemizi de ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

 

Açıklamasında Mustafa Erkal, “Mucur ilçemize gelerek gerek ilçe teşkilatı olsun gerekse siz saygı değer basın mensuplarını ziyaret etmek için buraya gelmiş bulunmaktayız. Bizlerde milletvekili seçilmemiz durumunda her zaman gerek ilimizin gerekse ilçelerimizde bulunan hemşerilerimizin yanında olacağız. MHP  için Mucur önemli bir ilçemiz. Burda ki insanların sıcak kanlı olduklarını ve ülkücü kimliklerinin olduğunu biliyoruz. Yatırım konusunda sıkıntılar olduğunu da biliyoruz. Bizim seçilmemiz durumda buraya yatırımıza getireceğiz. Mucur halkımız bunların en iyisine laiktir" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR