Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:50

Op. Dr. Ahmet HAKKI gazetemizi ziyaret etti

Aday Adayı Op. Dr. Ahmet Hakkı Gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu

YEREL
Giriş Tarihi : 20-02-2015 11:36   Güncelleme : 20-02-2015 11:36
Op. Dr. Ahmet HAKKI gazetemizi ziyaret etti

Kırşehir devlet hasatesi kulak burun boğaz  bölümünde OP. DR. Olarak görev yapan Ahmet HAKKI MHP aday aday olmak için 10.02.2015 tarihinde  görevinde istifa etmişti. Dün  ilçemize gelerek önce  Belediye Başkanı Ali ŞAHİN ziyaret etti ardından Ülkü Ocağı'na çıkarak BAŞKAN Fatih ÖZTÜRK'ü ziyarette bulundu ve bir süre gençlerle sohbet eden Hakkı, daha sonrasında  Mhp ilçe binasına geçti Bşk Ali Razı BUDAK'ı ziyaret etti. Daha sonrasında gazetemize gelerek önemli açıklamalarda bulundu

Hakkı ; "Bilindiği üzere 2009 aday olmuştum az bir  oyla seçimi kaybettik. O seçim bizim için çok tecrübe oldu 4 yıldır insanların  siyasi parti görüşüne bakmadan elimden gelen her hizmeti, yardımı yapmaya çalıştım. Hastalarım gece saat 03:00 te rahatsızlansalar çıkıp geldim. Özellikle bunu Mucur halkı çok iyi bilir ve bu süre zarfında Mucur halkıyla bir gönül bağımız oluştu. Eğer Allah nasip eder vekil olarak seçilmem halinde bana rahatça Mucur'un vekili diyebilirsiniz.

 

Bir kez seçime girmek insana çok tecrübe katar bu tecrübe ile Mucur halkının desteğini istemeye geldim sagolsun Mucur halkı da beni bağrına bastı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR