Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 04:22

MHP Aday Adayı Dr. Tamer Demir Mucurlular Buluştu

Mucur Gazetesini ziyaret eden Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Tamer Demir, "Allah nasip ve kısmet ederse Memleketim olan Kırşehir’de Millet vekilliği seçimlerinde MHP’den aday olmak için yola çıktım" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2015 10:08   Güncelleme : 16-02-2015 10:08
MHP Aday Adayı Dr. Tamer Demir Mucurlular Buluştu

   Mucur  Gazetesini ziyaret eden Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan  Prof. Dr. Tamer Demir, "Allah nasip ve kısmet ederse Memleketim olan Kırşehir’de Millet vekilliği seçimlerinde MHP’den aday olmak için yola çıktım" dedi.

   MHP’den Kırşehir Milletvekilliğine aday adayı olan  Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Kırşehirli hemşehrimiz Prof. Dr. Tamer Demir, Mucurda  Belediye Başkanımız Ali Şahin Başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, esnaflar  ve partilileri ziyaret etti.

   Ziyaretlerle ilgili Mucur Gazetemize bir açıklama yapan Prof. Dr. Tamer Demir, Kırşehir’e hizmet etmek için bu yola çıktığını ve bunun için hemşerileriyle sık sık bir araya geldiğini söyledi.

   Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Tamer Demir, Mucur Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

   “Yıllardır görevim gereği Kırşehir dışında yaşadım. Ama her fırsatta memleketimle iç içe oldum. Kırşehir benim anayurdum, baba ocağımdır. Yıllardır aktif siyasetin içinde olmadım ama MHP’ye gönül veren arkadaşlarımla hep iç içe oldum. Partimin başarısı için görev yaptığım illerde elimden gelen gayret ve çalışmayı yaptım. Çalışmalarım hep tabana yönelik oldu. Son yıllarda parti içinde ve yakın çevremde beni milletvekilliği görevine layık görenlerin teşvikinin yanında gerek siyasi deneyimim gerek akademik birikimim bana aday adayı olma cesareti verdi. Siyaset yapmak herhangi bir partiden aday olup olmamak demokratik bir hak, bireysel bir tercihtir. Anayasa gereği Türkiye Cumhuriyet’i vatandaşı olan her bireyin aday olma hakkı olduğundan ben de demokratik hakkımı bu yönde kullandım. Bu güne kadar da halkın beklentilerine uygun bir siyaset tarzım ile çocukluğumdan bu yana MHP’liyim, ülkücüyüm. Görev aldığım her dönemde, sorumluluk bilinciyle hareket ettim ve aldığım görevleri sevgi ve samimiyetle yerine getirme gayreti içinde oldum. Yeni talip olduğum Milletvekilliği de nasip olsa da, olmasa da aynı sorumluluk duygusu ile var gücümle, Kırşehirli hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum. Siyasete girmemin  asıl nedeni, toplumun tüm kesimlerini kucaklamam, kurumlar arası uyumu ve cumhuriyetin değerlerini ortak değerler kabul etmemdir. Bu tercihimde Kırşehirli hemşerilerimin ısrarı olduğunu da söylemek isterim. Şunu çok samimi olarak söylemek isterim ki ben bütün Kırşehirlilerin Ankara’daki gözü, kulağı evi olmak için aday adayı oluyorum. Çünkü bana ulaşmak çok kolaydır. Bu süreçte sevgi gösteren ve destek olan herkese teşekkür ederim. Doğruya ulaşmanın, insanlığa ulaşmanın yolu her zaman hizmet etmekten geçer” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR