Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 14:14

Burası Trafik Kurallarının Olmadığı Köy mü? Yoksa Trafik Kurallarının Olduğu İlçe mi?

Mucur İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçenin düzeninden sorumlu değil mi?

YEREL
Giriş Tarihi : 05-06-2017 11:01   Güncelleme : 05-06-2017 11:14
Burası Trafik Kurallarının Olmadığı Köy mü? Yoksa Trafik Kurallarının Olduğu İlçe mi?

İlçemizde sürekli problem yaşanılan trafik artık çıkılmaz bir hal aldı. İlçe emniyet müdürlüğü sadece kota doldurmak için çevirme yaparken, ilçenin merkezi rezalet durumda.
     Resimlerde gördüklerimiz sadece bir kısmı. Trafik kuralları olmayan köylerimizde olduğu gibi halkımız arabalarını adeta yolun ortasına atıp gidiyor. Park yasağı olan yerlerde park yapılıyor hatta bu park üçlü hale geliyor, trafik ekipleri aynı yol üzerinde gitmesine rağmen görmezden geldiği iddia ediliyor. 
     İlçede trafiğin içler acısı bir durumda olmasına yetkililerden tek bir hamle gelmezken, halkımızda başıboş kalmış mantığı ile araçlarını buldukları her yere bırakıyorlar. 

Resimde gördüğünüz park yasak levhasının hemen altına park ediliyor, hatta saatlerce bu araç orda kalıyor bizim trafik ekiplerimiz neredeler kimse bilmiyor. 
    Bu başıboşluğu hangi kurum düzeltecek peki? Daha öncede gazetemiz olarak bu konuları dile getirdik. Getirdik ve ne oldu; “ Trafik ekipleri ana cadde de gün boyunca anons etti, anons etmesine rağmen herkes yine kafasına göre davrandı. Bir hafta sonra yine her şey aynı. Yine herkes aracını bulduğu yere bırakıp gitti. "
    Eeee şimdi soruyoruz kardeşim siz bu ilçede ne iş yaparsınız? Siz bu ilçeden sorumlu değil misiniz? İlçemizin atanmış bir Emniyet Müdürü Olmadığı için mi bu halde? Vekil olarak bakan amir nasıl olsa geçici geldik mi diyor? Ehliyetsiz araç kullananlara, patpat denilen egzozlarla gezilmesine, Üniversite önünde sıfır çizen arabalara, nasıl izin veriliyor? 
    Halk bu trafik düzeninden, yani düzensizliğinden artık bıkmış halde. Halktan büyük tepki var. “Defalarca şikayet edilmesine rağmen kimsenin umurunda bile değil.  Bir başı boşluk almış başını gidiyor ilçede. Buna birisi dur demeyecek mi Allah aşkına. Yollardan geçmek çok zor bir hal alıyor. Bizlerde de büyük suç var ama bu düzensizliği biz değil emniyet çözmeli” diyorlar. 

   Komu oyunun takdirine bırakıyoruz ve gazetemiz olarak bu konuyu takip etmeye devam edeceğiz.

Haber: Sait Uyar

AdminAdmin

YORUMLAR
vatandaş 7 yıl önce
park sorunu sadece mucur da değil tüm Türkiye de var ancak polis kime ceza uygulasa onun sesi çıkıyor bencede size ceza yazmışlar ondan dile getiriyorsunuz yok sa park trafik kimsenin umrunda değil
yiğit 7 yıl önce
Mucurun trfik sorunu bitmez kardeşim halkın bilinçli olması lazım..daha sonra kurumlardan görevbeklemek lazım önce belediye sonra diğer kurumlar...ceza ile çözülcekse bu sorun polis yazssın cezasını..sonrada onu ara bunu ara olmasın ama..basın, belediye, emniyet birlikte çalışsın birlikte çözsünler bu sorunu, takip edelim..
Aydan d. 7 yıl önce
Geç kalınmış bi haberdi bence teşekkürler haber için umarım işe yarar artık
ÇOK OKUNANLAR