Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 03:14

Mehmet Öncel Mucur'u Yaktı

Öyle bir atama yapıldı ki Mucur doktorsuz kaldı ve atanan doktorda dahil kimsenin haberi bile olmadı.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 19-12-2014 14:35   Güncelleme : 19-12-2014 14:35
Mehmet Öncel Mucur'u Yaktı

   Türkiye de olduğu gibi Kırşehir’de de sağlık camiası daha doğrusu hastane birimleri yeni bir oluşum içerisinde girdi. Kamu hastaneleri birliği oluşturuldu. Kamu hastaneleri sağlık çalışanlarına 2’şer yıllık sözleşmeler halinde çalıştırmayı ve performansı ön gören bir sistem. daha da güzel tarafı Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğinin Türkiye Çapında birinci olmasıdır.

   Kırşehir kamuoyunda Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Öncel’in görevden alındığına dair dedikodular  konuşuluyor. Genel Sekreter Mehmet Öncel, dedikodular doğru ise gider ayak ilçemizi yaktı. Peki bir yönetici nasıl kendi sıkıntılarını iş hayatına yansıtır, bu ne kadar ahlaklı bir durum tartışılır.

   İlçemiz devlet hastanesinde görev yapmakta olan Kadın Doğum Uzmanı Doktor Suat Turgutalp’ı buradan alarak, Kırşehir’e görevlendirdi. Salı günü gerçekleşen bu olayda, doktor Turgutalp'da  dahil haberinin olmadığı da iddia edilirken, Mucur Devlet Hastanesini bu duruma neden getirildiği düşündürücü.

KASITLI MI, İYİ NİYETLİ Mİ?

 

Bu atamanın ardından vatandaşlar büyük bir tepki göstermekte.  Öncel’in kasıtlı ve art niyetli bir davranış içerisinde olduğunu düşünün vatandaş bu konu hakkında yetkililerin müdahale etmesini istediler. Yine söz konusu atama yapılırken, Mucur Başhekimi Doktor Halim Koçpınar’ın ise Kadın Doğum Uzmanı Suat Turgutalp’in yer değişikliğinden haberlerinin dahi olmadığı, Koçpınar’ın Mucur Başhekimi yani o hastanenin herşeyinden sorumlu olmasına karşın, hiç bir şekilde fikrinin dahi alınmadığı da söyleniyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR