AK Parti, Seher Ünsal ile seçime hazır...

AK Parti, Seher Ünsal ile seçime hazır...

GÜNCEL - 02-07-2022 14:53

AK Parti, Seher Ünsal ile seçime hazır...

 

         Kırşehir'de görevi devraldığı günden itibaren sürekli halkın içinde, halkla beraber olan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, vatandaşların takdirini topluyor.

         Gerçekleştirdiği her ziyaretinde ve açıklamasında adeta gündem yaratan, gerçekleştirdiği toplantılar ve parti yönetiminde yaptığı güncellemelerle dikkat çeken, halkın partisi AK Parti'nin Kırşehir'deki savunucusu Başkan Ünsal, Kırşehir'in geleceğe emin adımlarla yürüyeceğinin garantisini verirken de, Kırşehir'in desteğini arkasına almış durumda.

         "Ahilik, eşyaya teslim olmayan ahlaktır" düsturuyla yola çıkan ve maddesel hiç bir şeye değer vermediğini belirterek Ahilik değerlerini çok iyi bilen, geçmiş yaşantısında memleketine duyduğu özlemi her defasında hizmete çevirmek için gayret göstereceğini söyleyen, vatan millet ve bayrak sevdalısı bir başkandan bahsediyoruz.

         O isim Seher Ünsal. KADEM'de kadınları her konuda bilgilendiren, güçlü dinamik ve bilgili yapısının daha da üstünde sağladığı beyin gücü ile bugün milletin partisi AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevini üstlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, Kırşehir'i şaha kaldıracak projelerine devam eden Ünsal, Kırşehir'de tek, Türkiye'ye örnek bir başkan.

         'Dünyada Türkiye, Türkiye'de Kırşehir' düsturuyla yola çıkan, Türkiye'nin nazar boncuğu, siyasetin, ekonominin, eğitimin, tarımın ve en önemlisi Ahiliğin başkenti Kırşehir için ekibiyle el ele gecesini gündüzüne katan Ünsal'ı aydınlık günler bekliyor.

        

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL