Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

GÜNCEL - 25-06-2022 13:37

Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı

 

2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda, öğretmen ve personel ihtiyacı, destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları, mesleki eğitim önemi, mesleki eğitime yönlendirme çalışmaları, LGS tercihleri, Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi, okul öncesi okullaşma oranının artırılması çalışmaları, okul kütüphanelerinin geliştirilmesi, sıfır atık kütüphanelerinin sayılarının artırılması, okul/kurum web siteleri ile sosyal medya hesaplarının aktif olarak kullanımı, belirli gün ve hafta etkinlikleri ile millî bayramlar, bakım onarımlar, deprem testi yapılan/yapılacak okul ve kurumlar, resmi yazışmalar, Kırşehir Akademik Gelişimi Destekleme Projesi'nin genel değerlendirmesi konuları görüşüldü.

Toplantıda görüşülen konular ile ilgili okul ve kurum müdürlerin sorun ve taleplerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında emeği olan eğitim camiamızın tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Toplantı, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü "Kırşehir Akademik Gelişimi Destekleme Projesi"ni değerlendirme sunumları ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL