Vali Buhara: 'Kırşehir'i daha ileriye taşıyacağız'

Kategorilenmemiş - 23-05-2022 10:30

Vali Buhara: 'Kırşehir'i daha ileriye taşıyacağız'

    Kurum amirleri ile toplantı yapan Vali H. Mete Buhara, Valilik Toplantı Salonunda “Kırşehir’i daha ileriye taşımak için her zamankinden fazla çalışacağız.” dedi. Valilikte yapılan toplantıda kurum amirlerinden bilgiler alan Vali H. Mete Buhara, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en etkin ve en verimli şekilde ulaşması için elbirliği ile çalışacaklarını söyledi.

    Her sektörde vatandaşımıza en kaliteli hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirten Vali H. Mete Buhara, “Kırşehir’e faydalı işler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Yapacağımız işlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutacağız. Devletimizin bütün imkânlarını vatandaşlarımıza hizmet etmek için kullanmaktan çekinmeyeceğiz. İnsanlarımız arasında ayrım yapmadan herkesi kardeşçe kucaklayacağız. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi önemseyecek, onları mutlu etmek için çalışacağız. Şehrimizle bütünleşmiş bir şekilde, Kırşehirlilerle aynı heyecanı paylaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tarihi, turistik varlıkları, konumu ve değerleri ile birlikte Kırşehir her şeyin en güzelini hak etmektedir. Bizler de her zamankinden fazla çalışarak şehrimizi ileriye taşımanın heyecanı içerisinde olacağız” dedi.

    Vali Buhara'nın kurum amirlerinden uygulanabilir projeler hazırlamasını istediği toplantı, yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

    Öte yandan ilimizdeki görevine başladıktan sonra ilk ziyaretine şehit ailesi ve gazimizi ziyaret ederek başlayan Vali H. Mete Buhara, Huzurevi ve Sevgi Evlerinde incelemelerde bulunarak büyüklerimizi ve çocuklarımızı ziyaret etti. Programına Huzurevi ziyareti ile başlayan Vali Hüdayar Mete Buhara, burada kalan büyüklerimizle tanıştı. Huzurevi sakinleri ile görüşerek sohbet eden Vali H. Mete Buhara, büyüklerimizin hayır ve dualarına ihtiyaçları olduğunu söyledi.  Huzurevinin ardından Fatma Bacı Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali Hüdayar Mete Buhara, burada kalan devletimizin koruması altındaki çocuklarımızla bir araya geldi. Çocuklarımızı sık sık ziyaret ederek devletimizin şefkat elini onlara hissettireceklerini belirten Vali H. Mete Buhara’nın ziyareti, çocuklarla yakından ilgilenerek kurum yöneticilerinden bilgiler alması ile sona erdi.

    Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül de Vali Hüdayar Mete Buhara’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Hüdayar Mete Buhara da Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

    Yine Milletvekili Mustafa Kendirli, Cumhurbaşkanlığı kararı ile ilimizdeki görevine başlayan Vali Hüdayar Mete Buhara’yı ziyaret etti. İlimizin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Milletvekili Mustafa Kendirli ilimize atanarak görevine başlayan Vali Buhara'ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

02-06-2022 - Kategorilenmemiş

Proje Kapanış Programı Yapıldı

Proje Kapanış Programı Yapıldı

01-06-2022 - Kategorilenmemiş