Mucur Misafirini Uğurladı, Mucur, Atılgan Yılmaz İle İktidar Partisini Seçti

SİYASET - 01-04-2019 08:21

 Mucur Misafirini Uğurladı, Mucur, Atılgan Yılmaz İle İktidar Partisini Seçti

31 Mart seçimlerinin galibi Ak Parti Adayı Atılgan Yılmaz oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayına küçük fark atan Yılmaz, Mucur Belediye Başkanı oldu.
     Mucur'da Ak Partiden seçime giren Atılgan Yılmaz 10 yıl aradan sonra tekrar Belediye başkanı oldu. Mucur'da bir ilk istatistik yok olurken bir diğer istatistik değişmedi. 10 Yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı seçilen Atılgan Yılmaz Mucur'un tarihinden bu güne bir istatistiği yıktı. Mucur'da dışarıdan gelen bir adayın kazanamaması istatistiği de devam etti.
    Vizyon projeleri, yapıcı konuşmaları ve Gönül Belediyeciliğine aday olduğunu belirten Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde  belediye başkanı seçildi. 
    
Atılgan Yılmaz; “Mucur'u iktidarla buluşturduk çok şükür. 10 yıl aradan sonra tekrar belediye başkanı olmak benim için gurur verici bir olay. Çok emek verdik çok çalıştık. Benimle birlikte emek veren çok kardeşlerim var. Hepsine buradan teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. 
    Mucur'u iktidarla buluşturalım istiyorduk. Bu yolda mücadele verdik ve Mucur halkı kendine yakışanı, en doğrusunu yaptı ve Mucur Ak Belediyecilikle tekrar buluştu. Aslında işimiz şimdi daha zor. Mucur'a 41 proje hazırlamıştık, bunların hepsini Allah nasip ederse yapacağız. Projelerimizi vakit geçirmeden hemen hızlıca çözmek istiyoruz. 
    Mucurumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
    Mucur'da sevinç gösterileri meşalelerle kutlandı. Geç saate kadar kutlama yapıldı. Yıllardır iktidar partisinden uzak olan Mucur 31 Mart seçimlerinde iktidarla buluştu. 

Sümeyye kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET