Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Yılmaz; “Birlik ve beraberlik içinde, sen-ben demeden hep birlikte Mucur için 31 Mart'a gideceğiz”

SİYASET - 11-03-2019 09:10

Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

     Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mucur Belediye Başkanı Adayı Atılgan Yılmaz seçim bürosu açılışı yoğun ilgi ile açtı.
    AK Parti Mucur'da miting gibi kalabalık bir toplulukla seçim bürosu açtı. Açılışa AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Arslan, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan ve binlerce partili katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından tören başladı. Törende açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz yaparken, daha sonra kürsüye İl Başkanı Muzaffer Arslan, Kırşehir Milletve-kili Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekili Hacı Turan ve Başkan adayı Atılgan Yılmaz geldi.
     Birlik beraberliğin önemine değinen Milletvekili Kendirli Mucur'da seçimi alarak ilçeyi şaha kaldıracaklarını savundu. AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu ifade ederek önlerini kesmek için oynanan tüm oyunları yine milletin feraseti ile bozduklarını, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkenin 2023-2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.
    Ak Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan; “Bugün burada Atılgan Yılmaz ile olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Mucur'u böyle kalabalık görmekten dolayı çok mutluyum. Belli ki Mucur kararını vermiş görünüyor. Bu büyük coşkudan dolayı tüm Mucurlu hemşerilerime teşekkür ederim.
    1 Nisan günü Allah Nasip ederde Partimiz Atılgan Yılmaz ile sonuca ererse bizlerde elimizden ne geliyorsa yapacağız. Mucur çok geride kaldı. Mucur'u Atılgan Yılmaz ile baştan yapacağız. İl Başkanımız, Kırşehir Milletvekilimiz buradalar. Onlarda konuşmalarında Mucur için birçok söz verdiler. Ben nerede Milletvekilli yaparsam yapayım, hep gönlüm burada. Mucur için çok mesai harcayacağız. Tüm projelerini bizzat ben takip edeceğim. 31 Mart seçimlerini zaferle çıktığımızda kimsenin şüphesi olmasın. Herkese selam ve saygılarımla” dedi.
    Ankara Milletvekili Hacı Turan'dan sonra Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz konuşma yaptı. Sen-Ben yok biz varız, Mucur var diyen Yılmaz coşkulu kalabalığa seslendi. 
     Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz; “ Çok muhterem analarım bacılarım kardeşlerim kıymetli mucurlular. Değerli vekillerim, değerli İl başkanımız ilçe başkanım. Ak Parti seçim bürosu açılışına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 
    Kıymetli mucurlular benim en büyük projem Mucuru bir bütün haline getirmektir. Sen-Ben hiç olmayacak biz olacağız. Bölücülük yok ayrımcılık yok. Dediğim gibi en büyük projemiz bu olacak Allah izin verirse.
    Sevgili Mucurlular, önce Allah Sonra Cumhurbaşkanımız Mucur'u bize, bizi de size emanet ettiler. Mucur Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyecektir buna sonsuz inanıyorum. Bugünde bu coşkuyu kalabalığı gördükten sonrada inancım oldukça artı çok şükür. 
     Diyorlar ki, konuşmalarda Atılgan Yılmaz kinci geliyor, işçi memur çıkarak diyorlarmış. Bu kadar Mucurlunun önünde söz veriyorum böyle bir şey yapan namerttir. Ama şunu da diyorum belediyede işçisi memuru herkes çalışacak. Bende çalışacağım. Ben kendimi çalıştırmazsam, memuru çalıştırmazsam, işçiyi çalıştırmazsam bende namerdim. Biz çalışmaya geliyoruz bundan da herkes emin olsun. 
    Bu güne kadar mevcut başkan içinde, şu an aday olan başkan içinde ben hiçbir şey konuşmadım konuşmayacağımda ama bazı konular var bu konuları buradan bir çözüme getirmek istiyorum.
    23. Belediye başkanlığını ben yaptım. Benden öncede birçok kişi belediye başkanlığı yaptı. Bu güne kadar belediyeden kim bir tek adam çıkardı veya attı. Böyle bir durum olması söz konusu olabilir mi? Orada çalışan bizim kardeşimiz. Kendisini tanımıyorsam babasını, babasını tanımıyorsam amcasını, dayısını tanıyorum. Şimdi öyle bir boyuta getirdiler ki, bu adamlar sanki başka memleketten geldiler orada çalışıyor bende onları atacağım. Allah yukarıda şahit belediye-de çalışanların hepsi bizim evladımız eşimiz dostumuz kimsenin bu konuda şüphesi olma-sın. Şimdi her yerde bunun propagandasını yapıyorlar. Bu propaganda boşuna, boşuna kürek çekiyorsunuz Mucur buna inanmaz. 
    Mucurumuzda taşıyıcılar kooperatifimiz var ve birçok üyesi var. Bu kardeşlerimiz kamyonlarını tırlarını evlerinin önüne park ediyorlar. Bu durum trafik açısından sıkıntı oluyor. Ben size buradan söz veriyorum eski Atatürk yolu üzerinde en az 10 dönüm olmak üzere garaj yapacağız. Tüm tırlar ve kamyonlar oraya park edecek, eğer devam etmek isteyen olursa yemeğini yiyecekler çaylarını içip yollarına devam edecekler. Bu projemizin sözünü buradan veriyorum. 
     Bizim yedi mahalleri-miz var. Her Mahalleleri-mizde de muhtar adaylarımız var onlara başarılar dilerim. Ama bu konuda bazı sıkıntılar var. Ben bazı muhtar arkadaşlarımın önünü açıyormuşum. Benim hepsi kardeşim hepsi dostum ben asla böyle bir şey yapmadım yapmamda. Bu konuya da bir açıklık getirmek istedim. Hepsine başarılar diliyorum. Allah hangisine nasip ederse o olsun.
     Allah izin verirse 31 Mart seçimlerinde başarılı bir şekilde çıkar belediye başkanı olursam, Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kendirli 'de açıkladı acil 100 günlük projemiz var bunları gerçekleştireceğiz. Bu projeler için bende sizlere söz veriyorum. Kendisine bu dosyayı götüreceğim ve bunun da peşine düşüp, bakanlık bakanlık, belediye belediye gezip bu vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getireceğim. 
    Mucurun olmazsa olmazı konumuna gelmiş bir sorunu var. Buda su sorunumuz. Aspesli borulardan su içiyoruz ve suyumuz yaz günlerinde maalesef yetmiyor. Bu konu hakkında da şimdiden girişimlerimize başladık. DSİ(Devlet Su İşleri) ile görüşmeler yaptık 200 metreye kadar inmemiz gerekiyor ilçemizin su sorununu çözmek için. Bu konularda bizim yanımızda Milletvekille-rimiz Mustafa Kendirli ve Mucurun Evladı Hacı Turan var. Milletvekillerimizden sözü buradan alalım DSİ'nin su kuyusunu belediyemize alacağız. İşte onlarda buradan söz veriyorlar.
    Benim yanımda iktidarımız var, benim yanımda Milletvekillerimiz var, benim yanımda Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Mucur'a en iyi hizmeti vermek bizim boynumuzun borcudur. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız sizlere söz veriyorum.
    Enerjimizde de sorunumuz var, bu konuda da projemiz var. Kendi elektriğimizi kendimiz üretecek seviyeye gelmemiz gerekiyor. Bunun içinde projelerimizi hazırlıyoruz. Bu proje ile ilçemiz büyük bir yükten ve sorundan kurtulacaktır. Sadece elektriği ilçemizde kullanmak ile yetinmeyeceğiz. Elektriği satıp belediyemize de büyük bir kazanç kapısı açacağız.
   Bu projelerimizi bugün burada açıkladım ama daha birçok projemiz var. Bunları da ilerleyen günlerde açıklayacağım. 41 tane projemiz var, bunları seçim büromuzda sizlere anlatacağım. 
    Yiğit olan ata biner aklanır, yiğit olan her cefaya katlanır, yiğit gölgesinde yiğit saklanır, kötülerin dalı gölgesi olmaz” sözleri ile konuşmalarına son verdi. 

Haber: Sümeyye Kılıç

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET