Hemşerimiz Hacı Turan ve Metin Ülgen Kaya, Kırşehir'den Aday Adayı

22. Dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve İş Kur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, Kırşehir Milletvekili Aday Adaylığı için başvu-rularını yaptıkları öğrenildi.

SİYASET - 30-04-2018 08:58

Hemşerimiz Hacı Turan ve Metin Ülgen Kaya, Kırşehir'den Aday Adayı

22. Dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve İş Kur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, Kırşehir Milletvekili Aday Adaylığı için başvu-rularını yaptıkları öğrenildi.
     Hacı Turan'ın aday adaylığı için ilk tercihi Kırşehir'den yana kullandığı, ikinci tercihi ise Ankara olduğu bilgisine ulaşıldı.
     Hacı Turan'ın Kırşehir'den aday adayı olduğunu belirterek, ilk tercihini Kırşehir'den yana kullandığını açıkladı. Milletvekili Aday Adaylığı için Genel Merkezin karar vereceği öğrenildi.
    Kırşehir Ak Parti Aday Adaylığı için yoğun başvuru var. Şu anda Milletvekili olan Mikail Aslan ve Salih Çetinkaya'da tekrar aday adayları oluklarını açıklamışlardı. Bu güne kadar aday adaylığı başvurusu yapan isimler şöyle; Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Alparslan Demirbaş(Gazeteci), Burak Öztürk (Avukat), Hacı Turan (Eski Milletvekili), Metin Ülgen Kaya(İş Kur İl Müdürü), Necmettin Erkan (Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü), Prof .Dr. Harun Çiftçi, Meryem Düğür( Kırşehir Kadın Kolları Başkanı), Abdullah Çalışkan (Eski Milletvekili), Abdulvahap Şahin (Doktor), Mustafa Kendirli(Eski İl Başkanı)

Haber: Sümeyye Kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET