Ak Parti İlçe Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz haftalarda kongresini yapan Ak Parti İlçe Başkanlığına, anlamlı ziyaret.

SİYASET - 13-11-2017 09:05

Ak Parti İlçe Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

    Ak Parti Genel Merkez Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Arslan Mucur teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
    Ak Parti İlçe Teşkilat binasında Mucur İlçe Başkanı ve yönetimini ziyaret eden Vekiller; “yeni bir oluşum yeni bir heyecan inşallah Mucur'a hayırlı uğurlu olur” dediler. 
    Kısa konuşmalar yapan vekiller ilçenin büyük sorunları olduğunu ve bu sorunların aşılamamasının en büyük nedeninin Ak Parti Belediyesi olmamasından kaynaklandığını belirtiler. 2019 seçimlerinde ne pahasına olursa olsun Mucur Belediye Başkanlığının alınması gerektiğini bunun için kapı kapı gezerek her kesiminden oy alınmasını gerektiğini belirttiler. 
    İlk olarak Mucur Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz konuştu Gündüz; “ Yeni bir oluşum yeni bir heyecanla görevimize başladık. Umarız Mucur için bizim yönetimimiz büyük kazanç olur. Yönetimim ve ben bunun için elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Biz ne olursa olsun buraya birleştirici olarak geldik. Partimizi bir arada tutup önümüzde ki seçimleri kazanmak istiyoruz. Buraya gelerek bizleri onurlandırdınız hepiniz hoş geldiniz” dedi.
     İl Başkanı Muzaffer Arslan; “ Bugün burada olmak çok güzel. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim. Bildiğiniz gibi bizde kongremizi yapacağız. Kongremizi yaptıktan sonra her şey daha hızlı, daha farklı olacak. İlçelerimizi sık sık ziyaretlerde bulunacağız. Mucur bizim için çok önemli bir yere sahip. Mucur'u sadece ilçe olarak düşünmek yanlış olur. Merkezde de büyük bir oy potansiyeline sahip. 
    Bu güne kadar bizleri hep desteklediniz Allah razı olsun sizlerden. Bundan sonrada destekleyeceğinizden kuşkumuz yok. Önümüzde ki seçimler bizim için ve ülkemiz için çok önemli bir yere sahip. Onun için çalışmalarımızı ona göre yapmak zorundayız. Kapı kapı gezip oy almak için çalışmalıyız. Yeni başkanımıza ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Mikail Arslan; “ Yeni Başkanımıza ve yönetimimize öncelikle hayırlı olsun. Başkanımızın dediği gibi Mucur bizler için çok önemli. Mucur Belediye Başkanlığını almak çok önemli bir konu oldu bizler için. Bakın ben defalarca geldim ilçeye birçok yatırım için söz verdik. Çok şükür birçoğunu hallettik ama Belediye Ak Parti Belediyesi olmayınca bir yerde sorun yaşıyorsunuz. Biz Kaymakamın işini yaparsak, Belediyenin işini yaparsak, bürokratların içini yaparsak bunun ne anlamı kalır veya hangisine yetişebiliriz. Yatırım bir ekip işidir. Herkes üzerine düşeni yapar ve ortaya güzel bir iş çıkar. Ama maalesef burada öyle bir şey yapmamızın imkânı yok. İşte bu yüzden 2019 seçimlerinde belediyeyi almak zorundayız. Bunun içinde çalışmalarımıza şimdiden başlamamız lazım. Tekrardan yönetimimize hayırlı olsun” dedi.
   Son olarak Hacı Turan Konuştu. Turan; “Teşkilatımıza hayırlısı uğurlu olsun. Başkanımız ve yönetimimiz için tepkiler olumlu geliyor bana. Umarız çok iyi işler çıkarırız. Mikail beyin dediği gibi ilçemizde Genel seçimlerde ki başarımızı yerelde de yakalamamız şart. Bunun için çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Biz Ak Parti Genel Merkezinde birkaç İl ve İlçelere yeni yöntemlerle seçime girmeyi planlıyoruz. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere bir çok değişimden bahsetti. Bu değişimleri uygulayan İl ve İlçelerde iyi verimler aldık. Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız Gençlik kolları başkanlığı, İl Başkanlığı Belediye Başkanlığı yapmış birisi. Yani teşkilatı çok iyi bilen birisi. Onun tecrübesi ile bizlerde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün buraya hayırlı olsun ziyaretine geldik. İlerleyen günlerde istişare yapmak için sık sık geleceğiz. Yerel seçimlerde başarımızı nasıl artırırız diye yoğun çalışmalar yapacağız. Teşkilatımıza ve Mucur'umuza hayırlı uğurlu olsun yeni yönetimimiz” dedi.

Kaynak: Sümeeyye KILIÇ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET