Mucur Esnaflarının Parası Kimlere ve Ne için Veriliyor?

Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Neler Oluyor?

YEREL - 26-05-2023 13:45

Mucur Esnaflarının Parası Kimlere ve Ne için Veriliyor?

    Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hakkında bir çok konu iddia ediliyor. Gazetemiz olarak bu konuların hepsini araştırdık ve şok edici sonuçlara ulaştık.

İşte yapılan iddialar;

    Esnaflıkla alakası olmayan kişilere kredi veriliyor,

    Seçimlerde sen bunu destekledin diye esnaflar günü gelmeden icraya veriliyor,

    İpotek miktarlarına ve kefillere dikkat edilmeksizin tamamen usulsüz kredi verilmektedir.

    Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanının Esnaflık vasfının olmadığı,

    İşyerinde 6 sigortalısı bulunan esnafa düşük kredi verimek isteniyor, basit usulde bulunan kişiye en üst limitten kredi veriliyor.

    Bu iddiaların hepsini gazetemiz olarak araştırdık ve ilerleyen günlerde hepsini açıklayacağız.

    Bu şikayetlerin hepsi gerekli bakanlığa ve savcılığa suç duyurusu olarak verilmiştir. Bakanlık, müfettiş görevlendirmiş ve gelen müfettiş raporuna göre savcılığa dosya teslim edilmiştir. Eğer müfettiş raporu temiz olsa idi zaten savcılığa verilmeyeceği aşikardır.

    Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı ise bu şikayetleri yapan kişileri karalama kampanyası ile kişiliklerini zedeleme çabasına girmiştir. Bir yerde bir usulsuzluk ve hak yeme var ise bunu günmede getirmek gerekli yerlere şikayet etmek suç değildir. Bunu kullanıp insanları karalama kapmanyası yapan oda başkanı seçimler için kendine zemin hazırlama çabasındadır.

    Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde verilen para esnafların hakkıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan esnaflarımız zor durumda kredi verilecek diyecek oda başkanı bunun tersine iş yapacak.

     Oda Başkanı ise esnaflarmıza ben sana iyilik yapıyorum, kredi veriyorum diyemez, bu kimsenin hatti değildir. Kooperetif başkanı işleri takip etmek için, esnafa yardım etmek için oradadır. Gazetemiz olarak bu olayların takipçisiyiz. Esnaflarımızın yanındayız. Şikayet herkesin yasal hakkıdır ve bizlerde esnaflarımızın dili olacağız.

HABER: SAİT UYAR

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesinde Büyük Vicdansızlık

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesinde Büyük Vicdansızlık

02-11-2023 - YEREL

Servis Taşımacılığının Yüzde Seksenini Aldı

Servis Taşımacılığının Yüzde Seksenini Aldı

19-09-2023 - YEREL