“Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm vefamızı ortaya koyma vaktidir”

GÜNCEL - 22-05-2023 10:13

 “Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm  vefamızı ortaya koyma vaktidir”

 

AK Parti İl Başkanı Ünsal, Kırşehir halkına teşekkür etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm

vefamızı ortaya koyma vaktidir”

 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi.

Parti İl Merkezi’nde il ve ilçe yönetim kurulları ve bir grup partili ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Milletvekili Necmettin Erkan, Türkiye'nin güzel bir seçimi geride bıraktığına dikkat çektiler.

İl Başkanı Seher Ünsal, “Vakit, 28 Mayıs için Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm vefamızı ortaya koyma vaktidir. Allah'ın izni ile Kırşehir, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek ve #TürkiyeYüzyılı'na emin adımlarla yürüyecektir” dedi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Ünsal, ikinci tur seçimlerinde de başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

AK Parti'nin Kırşehir’de birinci çıktığını ve Necmettin Erkan’ın milletvekili seçildiğini belirten Ünsal, “Türkiye tarihinin en yüksek katılımlı seçimi oldu. Seçmenlerimiz bu noktada azami özen göstererek demokrasinin sandıktan çıkması için destek verdiler. Cumhur İttifakı'nın büyük bir farkla kazanmasını, açık ara önde götürmesini ve yine aynı şekilde AK Parti'nin 21 yıl sonra vatandaşın beklentisine cevap veren bir parti olduğunu göstermesi açısından bizim için önemliydi. Bu noktada da tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Vatandaş umudu ve ışığı AK Parti'de görmektedir. İkinci tur için teşkilatlarımız ile kaldığımız yerden başladık. 12 günlük süreçte eksik kalan yanlarımızı ve ulaşamadığımız seçmenlere ulaşacağız. 28 Mayıs'a güzel bir süreç yönetmek istiyoruz. Allah'ın izni ile Kırşehir, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek” diye konuştu.

Milletvekili Necmettin Erkan da yaptığı konuşmada partisine ve şahsına verilen destekler için herkese teşekkür etti.

Pak Parti’nin bir neferi olarak gece-gündüz birlikte olan bütün hemşehrilerine teşekkür eden Erkan, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için herkesin daha çok çalışacaklarına inandığını ifade etti.

(SÜMEYYE KILIÇ)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL