AK Parti adayı Necmettin Erkan’a sevgi seli…

GÜNCEL - 08-05-2023 15:44

AK Parti adayı Necmettin  Erkan’a sevgi seli…

 

AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Necmettin Erkan, seçim çalışmaları ilçe, köy ve mahalle demeden gece-gündüz sürdürüyor.

Türkiye Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü iken istifa ederek AK Parti’den 1. Sıra Milletvekili adayı gösterilen Necmettin Erkan, seçim ziyaretlerini tempo arttırarak sürdürürken, sivil toplum kuruluşları başkanlarının da desteğini alıyor.

 Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk’e ziyarette bulunan Milletvekili Adayı Erkan’a Kırıkkale ESOB Başkanı Osman Cebeci, Ankara Umum Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, Bahçelievler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Deniz Karayel ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir eşlik etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Necmettin Erkan, öğleden sonra da Kaman’a geçti ve burada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Kaman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Habib Vural ile bir araya gelerek yapacakları çalışmaları dile getirirken, onların istek ve temennilerini aldı.

Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Timurhan'ı da ziyaret eden ve burada bir açıklama yapan Necmettin Erkan, “Odalarımızı ve kooperatiflerimizi Ahilik geleneğimizin ve muhabbetimizin tarihsel bir devamlılığı ifade etmektedirler. İnşallah bu devamlılığı koruyarak, daha da geliştireceğiz. Esnafımıza ve sanatkârlarımıza duyduğumuz muhabbetle ve tecrübemizle, daima el birliği içerisinde çalışacağız. Oda Başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (SÜMEYYE KILIÇ)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL