Fatih Süter İle MHP Tam Kadro Sahaya İndi

Fatih Süter MHP Teşkilatını İftarda Bir Araya Getirdi

SİYASET - 04-04-2023 15:44

Fatih Süter İle MHP Tam Kadro Sahaya İndi

   Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih Süter İftar yemeği verdi. İftar yemeğine İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı, İlçe Başkanı Ali Rıza Budak, Milletvekili Aday adayı Mehmet Ay, Yakup Özdemir, Aydın Akpınar, Mucur Mahalle Muhtarları ve Köy muhtarları katıldı.

  Fatih Süter yaptığı açıklamada şunlarda değindi; " Böyle bir organızasyonda bir arada olmak partimiz için çok önemli ve anlamlı. Aday adaylarımızla birlikte hareket etmimiz partimiz için çok önemli. içimizden birileri genel merkezimizin emri dogrultusunda aday gösterilecek. O zamanda diğer aday adayları kendilerine düşen görev neyse yapacağından kuşkum yok.

    Güzel bir atmosfer yakaladık. Bu atmosfer ile seçime girdiğimizde Mecliste partimizi destekleyeceğimizden kuşkum yok. Burada bulunan Mahalle muhtarlları ve köy muhtarlarına da ayrıca teşekkür ederim. Bu yola çıktığımdan bu yana beni hiç yanlız bırakmadılar.

     Aday açıklanmasına az bir süre kaldı, tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bizler her zaman Bilge Liderimizin emrindeyiz. Bize ne görev verilirse verilsin her zaman partimizin emrindeyiz. İftar yemeğimize katılan İl Başkanıma, Merkez İlçe Başkanıma, Mucur İlçe Başkanıma, Aday adaylarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederim"dedi.

Program samimi bır ortamda gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Sümeyye Kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET