Bu yıl Kırşehir il genelinde 480 milyon liralık yatırım yapılacak

GÜNCEL - 25-03-2023 12:50

Bu yıl Kırşehir il genelinde 480  milyon liralık yatırım yapılacak

İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci, 2023yılı yatırım programını değerlendirdi:

Bu yıl Kırşehir il genelinde 480

milyon liralık yatırım yapılacak

Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci,  Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından 2023 yılında toplam 480 milyon liralık yatırım yapılacağını açıkladı.

Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla dün sabah kahvaltıda buluşan Emre Demirci, 2018-2022 yılları arasında Özel İdarisi tarafından Kırşehir il genelinde 656 milyon 36 bin 850 TL’lik liralık yatırım yapıldığını açıkladı.

5 yıllık süre içinde il genelinde 614 kilometrelik asfalt yol yapıldığı belirten Emre Demirci, 2023 yılında da il genelindeki tüm köylere toplam 480 milyon liralık yatırım yapılacağını, Kırşehir Hükümet Konağı’nın 210 milyon lira harcama ile en geç gelecek yıl tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci, düzenlediği basın toplantısında şunları ifade etti:

“İl Genel Meclis Başkanı olarak, İl Genel Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Hemşerilerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek, çözüm bulmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Millete hizmet etme yolunda, Hükümet Yatırımlarımızın Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de hız kesmeden devam ediyor. Amacımız hizmetlerin en iyisini yapmaktır. Hemşerilerimizin yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerini takıp etmek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur.

“Kırşehir İl Özel İdaresi olarak 252 köy 44 mezra, 296 yerleşim yeri olmak üzere toplamda yaklaşık 40.365 kişilik Nüfusa ilk günkü aşk ve şevkle hizmet götürmekteyiz. İl Özel İdaremiz bünyesinde 81 Memur, 54 Kadrolu işçi, 18 Sözleşmeli, 103 Şirket Personeli olmak üzere Toplamda 256 personel ile İlimizde bulunan tüm köylerimize hizmet etmekteyiz.

“Yol ve Ulaşım Hizmetlerimizde Köylerimizde yaptığımız yol yapım çalışmaları bizim için son derece önemlidir. Özel idaremiz bu konuda çok özverili çalışmalar yapıyor. Amacımız köylerimizde Kırşehirli hemşerilerimize daha kaliteli, daha rahat, daha konforlu ve daha güvenilir ulaşım imkânın: sağlamaktır.

“Su ve alt yapı Hizmetlerimizde, Kırşehir İl Özel İdaresi olarak, köylerimizde kollektör sistemi çalışmalarımıza çok büyük önem veriyor ve köy içi içme suyu çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Amacımız köylerimizde hemşerilerimize kaliteli su temin sağlamak, su israfını önlemek ve hiçbir zaman su kesintisi yaşatmamaktır.

“Plan, Proje ve yatırım Hizmetlerimizde, İlimizde yapılacak olan tüm kamu yatırımlarını takıp ediyor, vatandaşlarımızın en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için yoğun çaba gösteriyoruz.

“Köy muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz, demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla belli zamanlarda bir araya gelerek daha iyi hizmet ve yatırımlarımız için istişarelerimize devam ediyoruz.  Bugüne kadar muhtarlarımızla hep iletişim halinde olduk, olmaya devam ediyoruz.  İlimizde bulunan toplam 252 köy muhtarımızı bire bir ziyaret edip toplantılar yaptık.  Zaman zaman Köy Muhtarlarımızı İl Özel İdaremizde ağırlayıp, talep ve isteklerin: dinleyip, çözüme kavuşturduk. Muhtarlarımızın köylerimiz ile ilgili aktardıkları sorunların çözülmesi için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Bizler köylerimize yaptığımız bu hizmet ve yatımlarımızda;

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız güçle; Onun Bizlere Açtığı Hizmet Aşkı ve Ufkuyla, İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla Birlik ve beraberlik içinde hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. İl Özel İdaresi olarak köylerimize yaptığımız hizmet ve yatırımlarımızda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen; başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, yatırım ve projelerimize destek veren Hükümetimizin Değerli Bakanlarına, Milletvekilimize, Valimize, İl Başkanımıza, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza İl Genel Meclis Üyelerimize, İl Özel İdaresi Personellerimize çok teşekkür ediyorum." (SÜMEYYE ŞAHİN)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL