DEPREM KIRŞEHİRLİ AİLEYİ YOK ETTİ!

GÜNCEL - 07-03-2023 10:01

DEPREM KIRŞEHİRLİ  AİLEYİ YOK ETTİ!

        Hatay’da görev yaparken, yaşanan büyük deprem felaketinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte şehit olan Kırşehirli polis memuru Gürkan Özdemir, ailesiyle birlikte dün şehrimizde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

         6 Şubat’ta merkezi Kahramanmaraş olmak üzere 11 ilde meydana gelen büyük deprem felaketinde 45 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Hatay Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Kırşehirli polis memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir, kızları Zeynep Sude ve Ayşe Melek Özdemir ile birlikte oturdukları Cebrail Mahallesi Şehit M. Ali Demirbüken Caddesi'ndeki Emlak Bank Evleri Sitesinin çökmesiyle çöküntü altında kalarak can verdiler.

41 yaşındaki Polis memuru Gürkan Özdemir, 40 yaşındaki eşi İlkay Özdemir, kızları 14 yaşındaki Zeynep Sude ve 10 yaşındaki Ayşe Melek Özdemir'in cansız bedenlerine ulaşıldı ve yapılan otopsi sonunda cenazeleri Kırşehir’e gönderildi.

Hatay depreminde yaşamını yitiren polis memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir çocukları Zeynep Sude ve Ayşe Melek Özdemir’in cenazeleri dün Ahi Evran Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Boztepe yolu üzerindeki Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Yardımcıları İsmail Çetinkaya, Emniyet Müdürü Murat Türesin, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Emniyet Teşkilatı mensupları başta olmak üzere, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları, polis memurunun ailesi ve yakınları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Bilindiği üzere dana önce de depremin vurduğu Adıyaman'da görevli olan Kamanlı öğretmen Özge Ülker ve eşi Polis Memuru İsmail Ülker'in cansız bedenlerine ulaşılmış, Kaman Çarşı Cami'nde kılınan namazın ardından defnedilmişlerdi.

Yine Hatay'da görev yapan Kırşehirli Uzman Çavuş İlhami Altun ve eşi Zehra Altun da oturdukları binanın yıkılmasıyla göçük altında kalmış, arama kurtarma çalışmalarında talihsiz çiftin cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak daha önce toprağa verilenler ile dün Asri Mezarlığa defnedilen polis memuru Gürkan Özdemir ve ailesine rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. (SÜMEYE KILIÇ)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL