Toplantı yapıldı

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) üyeleri Elektronik Veri Araştırma Merkezi projesi ve projenin pilot uygulamasının hayata geçirilmesi için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile bir toplantı gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 27-07-2022 14:52

Toplantı yapıldı

Toplantıya TÜİK Başkan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Demir ve Serdar Öz, Bilgi Dağıtım ve İletişim Daire Başkanı Serhat Atakul, Veri Toplama Daire Başkanı Ahmet Sarı ve Yönetim Projeleri Yönetimi Grup Başkanı Ömer Türkmenoğlu katıldı.

                Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından sunulan mikro verilerin çalışılabildiği ve 13 ilde mevcut olan Veri Araştırma Merkezlerinin dijitalleştirilmesi süreci kapsamında geliştirilen Elektronik Veri Araştırma Merkezi projesinin görüşüldüğü toplantıda projenin pilot uygulamasının hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalara başlanması kararı alındı. Toplantı sonunda konu ile ilgi değerlendirme yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, TÜİK’le yapacakları iş birliği sayesinde bilimsel amaçla yapılacak araştırmalarda yeni bir aşamaya geçeceklerini ifade ederek pilot uygulamanın şimdiden Kırşehir’e ve üniversitemize hayırlı olmasını diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Kırşehir AK Parti'de ikinci tur   seçim hazırlıkları devam ediyor

Kırşehir AK Parti'de ikinci tur  seçim hazırlıkları devam ediyor

22-05-2023 - GÜNCEL

  Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran  Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

Mucurlu Uğur Arslan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu

22-05-2023 - GÜNCEL