Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 10:44

YİĞİTLER CAN VERİR VATANI YAŞATMAK İÇİN

Serdar Güneş
Serdar Güneş
Giriş Tarihi : 26-08-2015 12:51

   Bir fidan daha verdik vatan topraklarına. Başın sağolsun Kırşehir'im. Böyle giderse bu ne ilk ne de sonuncu olacak. Ama Anadolu toprakları kıyamete kadar "TÜRK VATANI" olarak kalacak. Anadolu topraklarına hakim olmak zor iş.Tarihe bakarsak üzerinde nice devletlerin kurulup yıkıldığını gördüğümüz topraklarda en uzun süre ile yaşayan Türk Milletidir.Yaklaşık 1000 yıldır hakim olduğumuz Anadolu'da binlerce şehit verdik. Kolay kazanmadık bu toprakları kolay da kimseye vermeyeceğiz. Anadolu'da kıyamete kadar yaşamaya dedelerimiz ant içtiler. Anadolu'da kalmaya yemin ettiler bunu bizlere emanet ettiler. Müslüman Türk'ün kıyamete kadar davası ilan ettiler. Bizler de Atalarımız da kalan bu emaneti bizden sonra gelen nesillerimize bırakmak için mücadeleye devam ediyoruz. Son günlerde yine Ermeni tohumları sahnede yine yakıp yıkıyorlar yine askerimi polisimi şehit ediyorlar.

   Vatanın bölünmez bütünlüğü için kahraman ordumuz ve emniyet mensuplarımız terörle mücadeleye devam ediyor. Vatanına göz dikenlere karşı Yavuz, bölgede yaşayan insanlarımız için Yunus gibi davranmaktadırlar. Bölgede  olayların çıkması birilerinin özerklik çığırtkanlığı yapması da siyasi otorite boşluğundandır. Bir daha görüldü ki terörle müzakere edilmez mücadele edilir. Mücadele konusunda kahraman Türk ordusuna  güvenimiz tamdır. İnşallah  memleketi yönetenlerde bundan sonra müzakere değil de mücadele yapılması konusunda gerekeni yaparlar.

   Siyasi otorite boşluğundan faydalanan Ermeni tohumları yine sahnedeler. Türk devletinin imkânlarını kullanıyorlar. Bizim ödediğimiz vergilerle belediyelere alınan iş makinelerini kullanıyorlar yollar kazılıyor, barikatlar kuruluyor askerime tuzaklar hazırlanıyor ve memleketin her köşesine Türk bayraklarına sarılı şehit cenazeleri geliyor. Peki İç işleri bakanlığı ne yapıyor. Kendine bağlı olan şer yuvasına dönen belediyelere neden müdahale etmiyorlar. Ülkemin başka bir yerinde çeşitli bahaneleri göstererek Belediye başkanlarını inceleyen açığa alan görevde el çektiren İç işleri bakanlığı ne bekliyor. Diyarbakır belediye başkanı kandil yosması gülten kışanak özerklik ilan ediyoruz diye bağırırken neden hakkında gerekli işlemler yapılmıyor? Ağrı belediye başkanı Atatürk'e hakaret ederken devletin yasaları neden işletilmiyor. Devleti yönetenleri de Türk milletini de olaylara karşı duyarlı olmaya davet ediyorum. Pazartesi günü şehit Mehmet Kara'yı Kırşehir'de son yolculuğuna uğurladık Caca Bey meydanında üç dört bin kişinin katıldığı cenaze töreni bana göre Türkmen şehri Kırşehir'e hiç yakışmadı. Nüfusu yüz binin üzerinde olan bir şehirde bir şehit cenazesinde meydanların dolup taşması gerekirdi. Herkes gündelik telaşında ama gün gelip bizim kapıyı çevirdiklerinde iş işten çoktan geçmiş olacak. Herkesin başımıza bela olan terör konusunda şapkasını önüne koyup bir daha düşünmeye şehidine memleketine sahip çıkmaya Anadolu'da kıyamete kadar yaşamak için Atalarının emanet bıraktığı Anadolu'da var olma davasına sahip çıkmaya davet ediyorum.

 

Anadolu adlı bahçeye varsan,

Şehit çıkar şehit toprağı yarsan,

Şehit kanı damlar bir yaprak kırsan,

Ölmez bu hareket ölmez bu dava!

 

 

Allah'a emanet olun.. Sağlıcakla kalın..

YORUMLAR