Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 17:09

Böyle açıklama da, hizmet de görülmedi!

Böyle açıklama da, hizmet de görülmedi!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-07-2022 15:51   Güncelleme : 23-07-2022 15:51
Böyle açıklama da, hizmet de görülmedi!

                Kırşehir'in Mucur ilçesinde kendi çalışmalarını ve yapamadıklarını bahane gösteren Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, yolların bozuk olduğu gerekçesi ile Tekkent olarak bilinen Osmangazi Mahallesi'ne ulaşım hizmeti verilmediğini belirtti.

                Yaz kış demeden Mucur merkeze zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için yürümek zorunda kalan mahalle halkı, yol yapım çalışmaları nedeniyle  mahalleden çıkamadıklarını, ulaşım desteğinin sağlanmadığını ve bu konuyu mahalle muhtarına ilettiklerini dile getirdiler.

                Muhtar Osman Ülker ise konunun aciliyetinin Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'a iletildiğini bildirdi. Ülker, Mucur Belediye Başkanı Yılmaz'ın, Tekkent'e yol bozuklukları ve ilçe merkesindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım hizmeti ve otobüs desteği sağlanmadığını dile getirdiğini kaydetti.

                "Bu yol Mucur'a ait değil mi başka bir belediye alanında mı ikamet ediyoruz, ya da başka bir belediye gelip sizin düzeltemediğiniz bozuk yolları düzeltecek de bizlerin mi haberi yok" diyen vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Sadece Perşembe günleri sunulan otobüs hizmetinin hafta boyunca genişletilmesi talebinde bulunan Tekkentli vatandaşlar belediye yönetimine veryansın ettiler.

                Tekkent'te ikamet eden vatandaşlar ise olmayan hizmetin ulaşımı olmaz ifadesini kullanırken, "Yol zaten aylardır çukurlarla dolu, bu yeni bir durum değil. Kendilerinin yapmadığı hizmeti yine bu nedenle otobüs desteği vermedik gerekçesi ile bastırmaları bizlerin mağduriyetini daha da artırıyor. Bu konuya çözüm bulunsun. Mucur merkezinde yol yapım çalışmaları yeni başlamış olabilir ancak Tekkenk'in yollarının bozukluğu uzun zamandır bu halde. Ona neden çözüm üreterek bizlere otobüs hizmeti vermediler. Yetkililer, yetkisizliklerinin sorumluluğunu birilerinin üstüne atmaya çalışsalar da bu konunun hakimi olan bizler sesimizin duyulmasını istiyoruz. Sadece Perşembe günleri değil haftanın her günü işlerimizi bu şekilde halledebilmek istiyoruz. Rahat bir şekilde alışverişlerimizi yapıp, ekmeğimizi alarak bu hizmetin bizlere sunulması neticesinde yaşamlarımızı idame ettirmek istiyoruz. Bu bizlerin doğal hakkı iken, Mucur'da bozuk yolların yapılmaması ise belediyenin sorumluluğunda. Artık bizler de isyan derecesine geldik. Gereken neyse o yapılsın" dediler.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR