Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 23:02

Bağışlar devam ediyor

Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşların vekâletle kurban işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için Kapıcı Camii önü, iş bankası önü ve Yeraltı çarşısı üzerinde kurban bağış stantları kurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-07-2022 15:03
Bağışlar devam ediyor

Ayrıca Cacabey Meydanı’nda bulunan dijital panodan da Türkiye Diyanet Vakfı 2022 yılı Vekaletle Kurban Tanıtım sinevizyonu yayınlanıyor.  Kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşların vekâletleri, İl Müftülüğüne gelerek, ilimizde bulunan cami görevlileri ve Kur’a kursu öğreticilerine müracaat ederek, gerekse ilimizin farklı noktalarında kurulan kurban bağış stantlarındaki görevlilerimiz tarafından alınmaya devam ediliyor.

Türkiye Diyanet Vakfının 45 yıllık tecrübesi, deneyimli kadrosu, üstlendiği sorumluk bilinci ve hizmet anlayışıyla, faaliyet gösterdiği diğer alanlarda olduğu gibi vekâletle kurban kesimi konusunda da örnek teşkil ediyor. Kırşehir Müftülüğü’nden yapılan açıklamada ise; “Halkımız vekâletle kurban konusunda vakfımıza önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük bir teveccüh göstermektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak gösterdiğimiz hassasiyetle bu güvene layık olmaya gayret ediyoruz. Milletimizin emanetlerini yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu yıl kurban kesim bedelleri yurt içi 2.250 TL, yurt dışı 1.800 TL olarak belirlenmiştir. Vatandaşlarımız, bağış stantlarımızın yanı sıra www.tdv.org ve https://bagis.tdv.org/    adreslerinden online olarak bağış yapabilir, Android ve Apple Store mağazalarından indirilebilen mobil bağış uygulamalarından kurban vekaletlerini verebilirler. Ayrıca il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilirler.”

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR