Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 14:25

Çalışmalar İncelendi

Kaymakam/Mucur Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Faruk Erdem, beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri/Birlik Encümen Üyeleri İsmet Köksal ve Durdu Özen ile birlikte Kurugöl ve Yeğenağa köylerine giderek birlik tarafından yaptırılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-07-2022 14:32
Çalışmalar İncelendi

 

 İlk olarak Kurugöl Köyünde, köy muhtarlığı ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yapım ve onarımı tamamlanarak köy halkının hizmetine sunulan köy konağı ve sosyal tesisler hakkında bilgi alınarak Birlik tarafından tesis için yapılan malzeme desteği görüşüldü. Burada Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erdem atıl durumda olan eski okul binasının köy konağı ve sosyal tesis olarak Kurugöl Köyüne kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, sosyal tesislerde kullanılmak üzere Birlik olarak sandalye ve masa alınacağını ifade etti.

 Daha sonra Yeğenağa Köyüne geçen Kaymakam Erdem ve heyet; ihalesi Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmalarının son durumu hakkında yüklenici firma yetkilisi ile Köy Muhtarı Ali Can’dan bilgiler aldı. (Haber Merkezi)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR