Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 03:08

Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Ziyaret

Mucur Gazetesi ve Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Uyar ve Yazı İşleri Müdürü Seda Kızıltepe Baysal, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen’i ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-06-2022 11:38   Güncelleme : 15-06-2022 11:58
Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Ziyaret

Mucur Gazetesi ve Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Uyar ve Yazı İşleri Müdürü Seda Kızıltepe Baysal, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen’i ziyaret etti.

25 Mayıs 2022 tarihi itibarı ile Çınar Kırşehir Gazetesi’nde yapılan imtiyaz sahibi değişikliği ile Çınar Kırşehir Gazetesi’nde bu güzel görevi devraldığını ifade eden Sait Uyar, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.

‘İşimiz saha, gücümüz saha’ prensibi ile sürekli sahalarda olduklarını ve Kırşehir’de üreticinin sorunlarını yakından bildiklerini ifade eden Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen, Kırşehir’de yağışlarla birlikte mağdur olan üreticilerin mesai mefhumu gözetmeksizin yanında olduklarını dile getirdi.

Tarımda marka şehir Kırşehir’de saha ziyaretlerinin yanı sıra Kurban Bayramı öncesi alınacak tedbirlerle vatandaşların huzur ve güven içerisinde hayvanlarını alabilmeleri noktasında çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Seçen, Kırşehir’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin de denetimlerini aralıksız şekilde sürdürdüğünü kaydetti.

Bilindiği gibi Seçen; 1974 yılında Kırşehir Merkeze Bağlı Ulupınar Köyünde doğdu.   Ulupınar Yunus Emre İlköğretim  Okulu ve  Ankara Kurtuluş Lisesi’nden, 1995 yılında ise Atatürk  Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu.  1997 yılında İstanbul’da göreve başlayan Duran Seçen, 2001 yılında itibaren  halen Kırşehir de Ziraat  Mühendisi, Şube Müdürü ve Proje Birim Sorumlusu olarak  görev yaptı. Memuriyet hayatı boyunca  Tarım ve Orman  Bakanlığının açmış olduğu birçok hizmet içi eğitim kursuna katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı ve Valiler  tarafından  birçok  Teşekkür Belgesi ve  Takdir Belgesi ile ödüllendirildi. 23.06.2021 tarihinde İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başladı.

Göreve geldiği günden bugüne saha ziyaretlerini eksik etmeyen ve Kırşehir merkez ve ilçelerinde başarılı çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Seçen, Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Uyar ve Çınar ekibine de çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ve sohbet ile sona erdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR