Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 02:07

Vali H. Mete Buhara'ya ziyaret

Mucur Gazetesi, Kırşehir Çınar Gazetesi ve Kırşehir Arena Gazetesi, Kırşehir’e yeni atanan Vali Hüdayar Mete Buhara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-06-2022 11:24
Vali H. Mete Buhara'ya ziyaret

 

Çınar Kırşehir Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Kızıltepe Baysal ve Arena Gazetesi Muhabirlerinden İlknur Öncü’nün de yer aldığı ziyarette Çınar Kırşehir Gazetesi’nde yapılan imtiyaz sahibi değişikliğinin yanı sıra Eylül ayında kutlanacak olan Ahilik Haftası etkinlikleri masaya yatırıldı.

Kırşehir’de yerel basın sorunlarının konuşulduğu ziyarette Mucur Gazetesi ve Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Uyar, 2005 yılında yayın hayatına başlayan Çınar Kırşehir Gazetesi’nde 25 Mayıs tarihi itibarı ile görevi devraldığını ifade ederek daha güçlü ve tarafsız şekilde Kırşehir’in çıkarlarının gözetilerek halkın görmeyen gözü, işitmeyen kulağı olacaklarını dile getirdi.

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ise Sait Uyar’a hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Mucur Gazetesi ve Çınar Kırşehir Gazetesi’ni yakından takip ettiklerini ve başarılar dolu bu serüvenin bundan sonra Uyar ile daha da ileriye taşınacağına inandığını dile getirdi.

Kırşehir’de Ahilik Haftası etkinliklerine değinen Arena Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Yanık ise, Kırşehir’in en önemli değerlerinden biri olan Ahiliğin sadece Kırşehir ve Türkiye değil, dünyaya duyurulması noktasında projeler üretilmesi gerektiğini söyledi.

         Kırşehir Valisi Buhara ise Kırşehir’de görev yapmaktan duydukları heyecanı dile getirdi ve şehrimizi yakından tanıyarak var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeye gayret göstereceklerini belirtti.

Vali Hüdayar Mete Buhara, “Mülki İdare Amirliği görevine başladığımız ilk günden bugüne devletimizin emrinde ülkemizin farklı bölgelerinde aziz milletimize hizmet etme şerefine nail olduk. Şimdi de Allah’ın takdiri, devlet büyüklerimizin güveni ile Kırşehirlilere hizmet edecek olmanın heyecanı ve onurunu yaşıyorum.” dedi.

İlimizin bütün paydaşları ile birlikte önce insan diyerek, ortak akılla, vatandaşlarımızın arasında olarak, karşılıklı iletişime dayalı, şeffaf, adil, verimli ve etkin bir yönetim modelini amaçladıklarını ifade eden Vali Hüdayar Mete Buhara, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimize, kahraman gazilerimize ve yakınlarına, devletimizin koruması altındaki büyüklerimize ve çocuklarımıza, dezavantajlı gruplara devletimizin şefkat elini ve sıcak yüzünü göstermenin gayreti içerisinde olacağız. İlimizin asayişi, huzuru ve güvenliğinin devamıyla başlanmış, devam eden veya planlanmış çalışmaların takibini titizlikle yaparken, yeni proje ve yatırımlarla Kırşehir’in her alanda kalkınmasını devam ettirmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Sayın Milletvekillerimizin destekleri, kamu ve özel sektör kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, muhtarlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, kanaat önderlerimiz ve değerli basınımızın katkıları ile toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte ortak bir sinerji ortaya çıkartarak Kırşehir’in bugününe ve yarınlarına hep birlikte katkı vereceğiz. Devraldığımız hizmet bayrağını bir adım daha ileriye taşımak için gayret edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR