Mucur Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 00:06

MİNİKLER, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI: 3-1

SPOR
Giriş Tarihi : 13-06-2022 11:09
MİNİKLER, ŞEYTANIN  BACAĞINI KIRDI: 3-1

STADYUM: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı

MİNİK KRAMPONLAR: Ali Dadalı, Arda Öncül, Arda Yılmaz, Mert Efe Koca, Mustafa Sami Erdem, Tuna Atik, Ahmet Göktürk, Erhan, Eyüphan, Yusuf, Yiğit, Burak

ANTRENÖR: Mustafa Koçak, Sinan Güneş

YABANLISPOR: Metin, Berkay, Mete, Enes, Soner, Yiğit, Mahmut, Efe, Doğukan, Kadir

ANTRENÖR: Hüseyin Doğan

GOLLER: Dk.14 Mert Efe, Dk.21-50 Sami Erdem (Minik Kramponlar), Dk.43 Kadir (Yabanlıspor)

 

U12 Gençler Ligi’nde oynadığı 3 maçta bir türlü galibiyet yüzü göremeyen Minik Kramponlar, Ligin 5’inci haftasında karşılaştığı Yabanlıspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti ve ligdeki galibiyet özlemini sona erdirdi.

3 maçta 2 yenilgi 1 beraberlik alarak zirve yarışından uzaklaşan Minik Kramponlar, zirveye tekrar tutunma adına bu önemli maçtan 3 puan çıkarmayı başardı.

Minik Krampolar ile Yabanlıspor Ligin 5’inci haftasının açılış maçında karşı karşıya geldi. 2 No’lu sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maçın 14’üncü dakikasında Mert Efe ceza sahası dışından attığı golle Minik Kramponları 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Erken bulduğu golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran Minik Kramponlar 21’inci dakikada Sami Erdem’in gollüyle skoru 2-0 yaparak soyunma odasına da 2-0 önde girdi.

Mücadelenin 2’nci devresine iyi başlayan taraf olan Yabanlıspor 43’üncü dakikada Kadir’in golüyle skoru 2-1 yaparak farkıda 1’e indirdi.

Yabanlıspor’un golünden 7 dakika sonra sahneye yine çıkan Sami Erdem kendisinin 2’nci takımını da 3’üncü golünü atarak skoru 3-1 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Minik Kramponlar, Yabanlıspor’u 3-1 mağlup ederek bu sezon ki ilk galibiyetini alıp puanını 4 yaparak 5’inci haftayı 4’üncü sırada tamamladı.

(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR