Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 09:28

‘MERKEZİM HER YERDE’ PROJESİ BU KEZ KÖY ÇOCUKLARIYLA BULUŞTU

SPOR
Giriş Tarihi : 11-06-2022 09:51
‘MERKEZİM HER YERDE’  PROJESİ BU KEZ KÖY  ÇOCUKLARIYLA BULUŞTU

Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Sıdıklı İlk Orta Okulundaki öğrencilerle bir araya geldi.

Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen 'Merkezim Her Yerde' projesi köy çocuklarıyla buluştu. İlk defa mobil stantları ziyaret eden çocuklar doyasıya eğlendi.

Kırşehir Gençlik Merkezince yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllüleri, Sıdıklı’ya bağlı Sıdıklı İlk Orta Okulu Köyünde stant kurdu.

Sıdıklı Köyünü ziyaret eden gençlik liderleri ile gönüllü gençler, Sıdıklı İlk Orta Okulundaki eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Yürütülen proje kapsamında, okul bahçesine kurulan mobil stantlarla köy öğrencileri keyifli bir gün geçirerek, gönüllerince eğlendi.

“MERKEZİM HER YERDE PROJESİ İLE KÖY KÖY GEZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırşehir Gençlik Merkezi'nin gençlik liderleri ile gönüllü gençleri, “Kırşehir Gençlik Merkezi olarak 'Merkezimiz Her Yerde' projesi ile Kırşehir il genelindeki okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Proje kapsamında bu seferki durağımız Sıdıklı İlk Orta Okulu köyü oldu. Sıdıklı İlk Orta Okulu bahçesinde kurduğumuz sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencilerimizi bilgilendirdik, hem de onlara keyifli dakikalar yaşattık. Bundan sonrada diğer okullarımızı ziyaret edip, öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Gençlik Merkezi heyeti olarak, okulda eğitim-öğretim gören öğrencilere masa tenisi, mini golf, voleybol gibi sportif oyunlar hazırlayarak, oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. 'Merkezimiz Her Yerde' projesindeki amaç; gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturmak, sorumluluk duygularını geliştirmek ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırmak, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderlerimizin aracılığıyla vizyon kazandırmak, gençlere çevre bilinci kazandırmak, gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve bununla birlikte gönüllü gençlerimizin ve öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmaktır” diye konuştular.

(Haber: Salih HANÇER)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR